-
Τελικά το πρόβλημα λύθηκε κάνοντας reset στη πλακέτα.Όμως τώρα προέκυψε άλλο πρόβλημα.Όταν φτάνει στο τέλος του προγράμματος καθώς απομένουν 6 λεπτά,βγάζει τα νερά και μετα μηδενίζει χωρίς να τα στεγνώσει.Πάνω στο παγούρι έχει ένα αισθητήριο με δύο επαφές.Όταν το ξεκουμπώνω οπλίζει μετα τα 6 λεπτά η βαλβίδα που είναι πάνω στο παγούρι χωρίς όμως να δουλεύει κάτι άλλο.Τι μπορεί να φταίει;Στοιχεία πλυντηρίου pnc 911 556 036 00 και s-no 12453201
-
Έκανα πάλι reset και έβαλα το πρόγραμμα πάλι.Όταν έφτασε στο στέγνωμα των πιάτων σταμάτησε κάθε λειτουργεί του πλυντηρίου και απλός έτρεχε ο χρόνος στο καντράν.Όταν άνοιξα την πόρτα είδα ότι τα πιάτα δεν ήταν ζεστά.Η αντίσταση είναο οκ την έχω τσεκάρει.
-
Οταν φτανει στο στεγνωμα οντως δεν ακουγεται καμια λειτουργια παρα μονο δουλευει για λιγο η βαλβιδα αφαλατωσης.Οσο αφορα τη θερμανση δες τον μαγνητη της ταχογενητριας,εχω δει πολλα σπασμενα.Οταν σπαει το μαγνητακη δεν εχει feedback η πλακετα απο το μοτερ οποτε δεν αναγνωριζει η πλακετα αν το μοτερ λειτουργει κανονικα και δεν δινει θερμανση για να αποφυγει την υπερθερμανση του ταχυθερμοσιφωνα.Αν το μαγνητακη ειναι καλο δες αν εχει διακοπη το πηνειο της ταχογενητριας
-
Το μαγνητάκι είναι σπασμένο.Ευχαρηστό tipos.Πήρα τηλ για να βρώ καινούργιο κ μου είπαν οτι δεν υπάρχει σαν ανταλλακτικό.Πρέπει να πάρω καινούργιο μοτέρ.Αν το κολλήσω θα δουλέψει;
-
Μπορεις να το κολησεις με logo στιγμης,και εγω ετσι τα κανω.Το κολημα θα το κανεις με το μαγνητη πανω στον αξονα,θα κολησεις και το μαγνητη με τον αξονα και τα κοματια μεταξυ τους και θα εισαι ο.κ.
-
Το κόλησα και το πλυντήριο έβγαλα κανονικά το πρόγραμμα.Σε ευχαρηστώ tipos για την βοήθεια σου!
-
Reset στην πλακέτα Πώς έκανες ? , γιατί έχω το ίδιο πρόβλημα
-
Αναλογα το μοντελο ειναι και το reset.Τι παρουσιαζει το δικο σου πλυντηριο?
-
Το ίδιο με τον φίλο πιο πάνω, ενω έχει τραβήξει τα νερά η αντλία δεν σταματάει να τραβάει συνεχίζει, και ούτε σφάλμα βγάζει. Ο πρεσοστατης δουλεύει κανονικά. Έχω του πάγκου το aeg favorit σαν αυτό στο manual που ειπες να κατεβάσει ο αλλος φίλος.
-