Φωτο έβαλα πιο πάνω στο ποστ 7 για τσεκαρε. Τώρα την μέτρησα κ μου βγάζει 7.9v για αυτούς που ξέρουν τι λέει η μέτρηση; Λογικά δεν είναι οκ;
Printable View
Φωτο έβαλα πιο πάνω στο ποστ 7 για τσεκαρε. Τώρα την μέτρησα κ μου βγάζει 7.9v για αυτούς που ξέρουν τι λέει η μέτρηση; Λογικά δεν είναι οκ;
Εγώ θα κάνω μια άλλη ερώτηση-που με υποψίασε....Πόσες ώρες την άφησες να φορτίσει; Οι λιθιου αν εχουν καιρό να φορτίσουν δεν ξεκινάνε αμέσως αλλά μετά από λίγο....το έχω προσέξει σε κινητά αυτό
Κανενα τροφοδοτικο δεν εχεις;Κατα πασα πιθανοτητα η μπαταρια δεν εχει τιποτα απλως θελει μια αρχικη(εξωτερικη) φορτιση..
Την μπαταρία την έχω αφήσει για πολλές ώρες στην φόρτιση (όλο το βράδυ). Ανάβει το κόκκινο λαμπάκι που δείχνει ότι φορτίζει κ μετά από λίγο σβήνει. Βγάζω το βύσμα κ το βάζω ξανά κ κανει συνέχεια το ίδιο πράγμα.
Joun έχω ένα για επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ΑΑ και ΑΑΑ κ ένα φορτιστή αυτοκινήτου. Δεν έχω κάτι άλλο. Αλλά γιατί λες να θέλει εξωτερική φόρτιση;
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις κ την βοήθεια προκαταβολικά παιδιά
http://www.bak-tech.com/products/show-91.html αυτη ειναι;
Κάπως έτσι είναι αλλά πολύ λεπτές. Αυτή δεν μπορώ να καταλάβω τι πάχος έχει
Γιατι εχει πεσει πολυ η ταση της και δεν την αναγνωριζει ο φορτιστης για να την φορτισει.Αν δεν εχεις ομως γνωσεις και εργαστηριακο τροφοδοτικο καλυτερα να παρεις καινουρια.
πριν λιγο γυρισα από την δουλεια κ από περιεργια αναψα την τηλεοραση κ την αφησα να δουλεψει για να δω ποσο θα κρατησει η μπαταρια. λοιπον η μπαταρια κρατησε 2 ωρες ακριβως. οσο και την πρωτη μερα που την ειχα παρει. αρα η μπαταρια είναι κομπλε φανταζομαι. θα την βαλω να φορτισει παλι κ θα δω κ αυριο ποσο θα αντεξει κ ελπιζω να σταθω τυχερος
καποιος εκει πανω με λυπήθηκε και όπως φαινεται η μπαταρια σιγα σιγα επανέρχεται. φορτιζει πλεον κανονικα από τον φορτιστη του σπιτιου αλλα από του αυτοκινητου τιποτα. ελπιζω τις επομενες μερες να ερθει και αυτος στα ισια του. ευχαριστω ολους για την βοηθεια.