υδραυλικα δουλευει ακριβως οπως το περιγραφεις στο link που μου εστειλες, και το αqua stop ακουω το πηνιο να δουλευει στην πρωτη εκκινηση,μετα κολαει στη φαση του λαμπρυντικου.Οσον αφορα την καθαροτητα εχει πιασει μαυριλα το πορτοκαλι φλοτερακι
Printable View
υδραυλικα δουλευει ακριβως οπως το περιγραφεις στο link που μου εστειλες, και το αqua stop ακουω το πηνιο να δουλευει στην πρωτη εκκινηση,μετα κολαει στη φαση του λαμπρυντικου.Οσον αφορα την καθαροτητα εχει πιασει μαυριλα το πορτοκαλι φλοτερακι
αυριο θα σου το στειλω φωτο να το δεις
Σακη καλησπερα
Εβγαλα φωτογραφια τον πιεσοστατη μονο μαυριλα εχει πιασει το φλοτερακι της υπερχειλησης.Υδραυλικα δουλευει κανονικα.Αυτο που ηθελα να επισημανω ειναι αφου του βαλω δυο κανατες νερο δουλευει κανονικα μεχρι που περατωνει,εαν θελω να βαλω και δευτερο πλυντηρο στο καπακι παρατηρω οτι ουτε στην αρχικη εκκινηση παιρνει νερο,εαν παλι το βαλω μετα απο 3-4 ωρες κανει τα παραπανω που σου περιγραφω παιρνει νερο δουλευει και κολαει στο λαμπρυντικο
Συνημμένο Αρχείο 42720
Οπωσδηποτε πρεπει να το καθαρισεις οπως επισης και το σπιραλ που οδηγει το νερο στον καδο.Για να βγαλεις το δοχειο του πιεζοστατη πρεπει πρωτα να βγαλεις το παγουρι,αλλιως δεν βγαινει.Το παγουρι απο τη μια μερια ειναι σκληρο πλαστικο αλλα απο την πισω μερια ειναι ζελατινα,οποτε προσεχε πολυ οταν το βγαζεις μηπως τρυπησει.Πριν το βγαλεις πρεπει να το αδιασεις οπωσδηποτε βαζοντας σε λειτουργια το πλυντηριο και αφου μπει το νερο στον καδο και εχει αδιασει τελειως κανεις reset για να κανει αντληση.αφου βγουν τα νερα αρχιζεις το ξηλωμα.Το παγουρι βγαινει βγαζοντας τις 2 βιδες που συγκρατουν τις 2 βεργες ωστε αυτες να ελευθερωθουν και να βγουν τραβωντας τες προς τα αριστερα.Επειτα ξεκουμπωνεις τα 2 σπυραλ που βρισκονται κατω και αριστερα του παγουριου καθως και το γκρι λεπτο λαστιχο,Τελος αφαιρεις τις 2 πλαστικες γωνιες στο πανω μερος αριστερα και δεξια του παγουριου.Η αριστερη εχει μια κρυμενη βιδα στο πισω μερος ενω η δεξια ειναι κουμπωτη.Μολις βγουν και οι γωνιες τραβας προσεχτικα και προς τα πανω το παγουρι και θα βγει.Το δοχειο του πιεζοστατη ξεκουμπωνει προς τα πανω αφου εχεις βγαλει τις φυσες και το σπιραλ.Το δοχειο του πιεζοστατη ανοιγει και καθαριζει.Αφου τελιωσεις το καθαρισμα αρχιζεις και μονταρεις αντιστροφα και με προσοχη.Αν πεσουν νερα πανω σε καλωδια η εξαρτηματα φροντισε να ειναι τελειως στεγνα πριν το βαλεις σε λειτουργια.
Επισης βγαλε και την ταπα του αλατιου πριν αρχισεις γιατι απο εκει αδιαζει μερος του νερου που εχει το παγουρι.Τον πιεζοστατη τον καθαριζεις με ενα πανι οσο μπορεις,δεν τον ανοιγεις ουτε τον βρεχεις.
ενταξει Σακη καταλαβα ξεκιναω τωρα που εχω λυσει τα πλαινα ηδη,και εχω πληρη ησυχια
αυριο θα σε ενημερωσω
ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!
Το διακοπτακη που εβαλες μηπως ειναι σκληρο?Κανονικα θα πρεπει να ειναι οσο μαλακο ειναι το παλιο η ακομα το ιδιο με το δεξια διακοπτακη.Το προσεξες αυτο οταν το αλαξες?
ναι Σακη ο μικροδιακοπτης ειναι γνησιος απο τη siemens και το γνωριζα, το πιεσοστατη το καθαρισα καλα και ειδα οτι τα κινητα του μερη λειτουργουν πιο ευκολα απο πριν γιατι ειχαν πιασει βουρκο. Μολις βρω χρονο θα το δεσω και θα σου πω αποτελεσματα
Αγαπητε φιλε Σακη εχω να σε ενημερωσω για τα εξης
Το σπιραλ απο το πιεσοστατη μεχρι το καδο ηταν χαλια απο τα λιπη ετων,το καθαρισα και ειναι οκ
Ο πιεσοστατης καθαριστηκε μεν αλλα παρατηρησα οτι πανω στην αεροπαγιδα που βγαινει ενα βαλβιδακι και ωθει το γαλαζιο αξονακι
κολαει και παραμενει ανοιχτο με αποτελεσμα να ωθει συνεχεια το γαλαζιο αξονακι και να μην παιρνει νερο.
Οταν το επαναφερω χειροκινητα δηλαδη αφου παρει νερο ο καδος και αδιασει το παγουρι το πλυντηριο δουλευει και περατωνει με αποτελεσματα αριστα.
λοιπον και 5η δοκιμη χειροκινητα οπως στα περιγραφω #19 με αποτελεσματα αριστα.
Αρα το προβλημα ειναι υδραυλικο και οχι ηλεκτρικο, να αλαξω ολο το πιεσοστατη με το φλοτερ ή το δινει ξεχωριστα η siemens?
Eυχαριστω!!!!!