Οχι δεν εχω γνησιο φορτιστη μονο τον dell.
Printable View
Οχι δεν εχω γνησιο φορτιστη μονο τον dell.
Τα αμπερ μπορω να τα μετρήσω με πολυμετρο; σορρυ αν σας ζαλιζω !!
Εξαρτάτε τι πολύμετρο έχεις...
Τον φορτιστη dell ποτε τον πηρες? Με τον παλιο σου εκανε το ιδιο προβλημα? Με τον dell φορτιστη δουλευε κανονικα πριν και ξαφνικα σταματησε να δουλευει?
Το πιο ευκολο σχετικα ειναι να δοκιμασεις καποιο αλλο τροφοδοτικο.
Ο flextronics που εχεις δεν φημίζεται για την αξιοπιστια του.
Ρε παιδια συγγνωμη κιολας αλλα μην κατευθυνουμε αλλου τον ανθρωπο..Αφου λεει οτι παταει να ανοιξει και δεν κανει τιποτα το λαπτοπ μονο αναβοσβυνει το led πως ειναι δυνατον να μην του φτανουν τα 12.5!! αμπερ; Αφου δεν προσπαθει καν να ανοιξει..
Τα clevo δεν εχουν ιδιαιτερες προτιμησεις σε θεμα γνησιου..Μια απλη ταση χρειαζονται..
Εχω εναν μικρο φορτιστη απο αλλο λαπτοπ περιπου στα 5αμπερ. Ο γνησιος ειχε καει και πηρα αυτον εδω .στην αρχη δουλευε ναι αλλα τωρα μονο φορτιζει
Για τον συγκεκριμενο φορτιστη διατηρω τις επιφυλαξεις μου για τον αν ειναι 12.5 αμπερ.Αλλο τι γραφει απο εξω και αλλο τι ειναι στην πραγματικοτητα.Εγω εχω εναν γνησιο HP 6 αμπερ και ειναι διπλασιος σε μεγεθος απο αυτον............
Επισης το βυσμα τυπου dell εχει τρια πιν.Συνημμένο Αρχείο 41475Επισης μου εχει τυχει τροφοδοτικο laptop να βγαζει κανονικα ταση αλλα οταν πας να τραβηξεις ρευμα να γονατιζει.
Εαν εχει καποιο led να μας πει εαν την ωρα που παταει power on δουλευει κανονικα.
Φίλε μας Γιώργο,,κάνεις λάθος νομίζω...δεν κατευθύνουμε άλλου τον άνθρωπο.Ο άνθρωπος που λες, έχει πρόβλημα με το λαπτοπ του.Τι θες να του πούμε...κανε τον βίδες?Ξεκινάμε με το ποιο απλό ,να ελέγξει το τροφοδοτικό του. Εδω λες ...Αφού λέει οτι παταει να ανοιξει και δεν κανει τιποτα το λαπτοπ μονο αναβοσβυνει το led πως ειναι δυνατον να μην του φτανουν τα 12.5!! αμπερ
Και ποιος σου είπε ότι το τροφοδοτικό του βγάζει 12.5Α? Επειδή το γράφει πάνω?Δεν έχεις συναντήσει τροφοδοτικά ,με φορτίο πανό να πέφτουν τα αμπέρ?
Μια απλή τάση χρειάζονται..Γιατί είπε κάνεις το αντίθετο?
Για την ακρίβεια ο «μαμά» φορτιστής είναι 19V 11.57A.