Όχι με την έννοια ότι "βρίσκει η αντίσταση κάπου και ακούγεται αυτή" , αλλά οι γυναίκες είναι μυστήριες ... μέσα σε κάδους έχω βρει βραχιόλια / λάστιχα από σουτιέν / παραμάνες / κάρτες / χτένες / και μόνο οι γυναίκες ξέρουν τι άλλο .
Printable View
Αυριο θα βγαλω την αντισταση μηπως κ δω φως . Αλλιως παω για αλλαγη ρουλεμαν;η να τα αφησω ως εχει μεχρι τελευταια ρανιδος ... ;
Στάλθηκε από το SM-G7102 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
....βγάζοντας την αντίσταση θα μπορέσεις να δεις αν κάτι έχει στο κάτω μέρος μέσα στον κάδο...
....ίσως και αν βρίσκει το τύμπανο στην ίδια...
....το κάτι ακόμα που ακούω στο βίντεο είναι ένας "οξύς, μεταλλικός ήχος"...
....αν βγάλεις την αντίσταση και δεν "δεις" τίποτα ένοχο, θα αναγκαστείς να προχωρήσεις στα ρουλεμάν.
....αν γίνει έτσι μην βάλεις πάλι την αντίσταση, άστην να την ξαναβάλεις με ανοιχτό κάδο....
...έχει μια "υποδοχή - στήριγμα στο εσωτερικό του κάδου για την αντίσταση, και θα μπει πιο σίγουρα με τον κάδο ανοιχτό...
...αν ανοίγει ο κάδος και δεν πάει σετ μαζί με έδρανο και ρουλεμάν....
...καλή τύχη...
Οταν ανοιξω την (σπηλια του αλη μπαμπα)αντισταση , να βαλω σε προγραμμα στυψιματος με αντισταση εκτος κ μονωμενους τους ακροδεκτες της ; για να δω αν εχει πιθανον στρεβλωσει κ χτυπαει πανω στον καδο,.
Ούτε για αστείο , δεν έχει νόημα (για ρουλεμάν πας πιο πολύ) αλλά δεν θα πάθεις και τίποτα να δεις αν τυχαία ήταν από κάτι άλλο.
Αν το αφήσεις και άλλο και του κάνεις περισσότερη ζημιά (εκτός μόνο τα ρουλεμάν) τότε δεν θα βρεις τεχνικό σε όλον τον πλανήτη.Παράθεση:
Αλλιως παω για αλλαγη ρουλεμαν;η να τα αφησω ως εχει μεχρι τελευταια ρανιδος ...
Βγαζοντας την αντισταση το λαστιχο της θα στεγανωνει μετα; τα ρουλεμαν θα μπορεσω να τα αντικαταστησω μονος μου ή να φωναξώ τεχνικο; εχω δει τοσα πολλα βιντεακια στο γιουτιουμπ κ αν ο καδος ειναι διαιρουμενος με παξιμαδια κ αν ... ενταξει , αλλα στην πραξη τι γινεται;
όχι αν την βγάλεις όπως την βγάζει ο Τσακ Νορις , θα πρέπει να χαλαρώσεις την μεσαία βίδα που είναι για να ξεφουσκώσει η εσωτερική φλάντζα . Και το αντίστροφο στην τοποθέτησηΠαράθεση:
Βγαζοντας την αντισταση το λαστιχο της θα στεγανωνει μετα;
Δεν μου φαίνεται διαιρούμενος . Δώσε στοιχεία μοντέλουΠαράθεση:
αν ο καδος ειναι διαιρουμενος με παξιμαδια κ αν ... ενταξει , αλλα στην πραξη τι γινεται;
Τι νερά είναι κάτω στο πάτωμα? (άλατα)
Τι νερά είναι πάνω στο ρουλεμάν? δεν τα είδες?
Τι σκουριές φαίνονται στο πλάι του ιμάντα ? (καφέ χρώμα στο πλάι)
Ακριβώς πάνω από το μοτέρ φαίνονται κάτι σαν υγρά/ λάδια (κιτρινωπό υγρό) από που προέρχονται αυτά?
Κάλημερα τα υγρα πανω στο ρουλεμαν κ πανω στο μοτερ το πρασινωπο υγρο είναι αντισωριακό που εβαλα μηπως βελτιωθει η κατασταση (βελτιωθηκε ελαφρως νομιζω).τα άλατα στην κατω λαμαρινα δεν ξερω υποθετω ότι ειναι απομειναρια παλιας διαρροής ,είχα αλλάξει αλλαξει λαστιχο πορτας. Τα πλαινα καφε του ιμάντα οξείδωση από αυλακια του αξονα του μοτέρ; Θα εγχειρησω σημερα με την αντισταση . Το μοντελο το δειχνω στο τελος απο το βιντεο. Εκτιμώ όλων την βοήθεια
Εβγαλα την αντισταση , ειχε πολλα αλατα κ τριχες με πολλες κλωστες καθαρισα με ξυδι κ λιγο βιακαλ την αντισταση μαλλον παω ρουλμαν ο καδος διαιρειται με βιδες ,μοντελο siemens E-nr WM14S7F3 /23FD 8910200447 Θ
α στειλω φωτο μολις καταφερω να βρω τον τροπο