τα κohm που λεει πι8ανον να ειναι η αντισταση του ntc κ οχι της αντιστασης
Printable View
Λοιπον οι βαλβιδες ειναι ενταξει. Στην προπλυση στους 60 βαθμους δουλευει κανονικα. απο τις τρεις επαφες που συνδεονται στις βαλβιδες οι δυο μου φερνουν ρευμα 220v στην επιλογη των 30 βαθμων. Οι αλλες δυο επαφες δεν φερνουν καθολου ρευμα σε οποιαδηποτε αλλη επιλογη προγραμματος...
Γεμιζει κ εκτελει κανονικα τα προγραμματα των 30 βαθμων κ της προπλυσης. Στα αλλα δεν γεμιζει ο καδος με νερο...
ωραία ,πηγαίνω τώρα στο #13.
Παράθεση:
Λοιπον οι βαλβιδες ειναι ενταξει. Στην προπλυση στους 60 βαθμους δουλευει κανονικα. απο τις τρεις επαφες που συνδεονται στις βαλβιδες οι δυο μου φερνουν ρευμα 220v στην επιλογη των 30 βαθμων. Οι αλλες δυο επαφες δεν φερνουν καθολου ρευμα σε οποιαδηποτε αλλη επιλογη προγραμματος...
Λογικά δεν γίνεται αυτό . Με την έννοια ότι δεν μπορεί να δίνει ταυτόχρονα σε 2 βαλβίδες μαζί. Οπότε θεωρώ εδώ ότι κάτι δεν ελέγχεις σωστά.Παράθεση:
απο τις τρεις επαφες που συνδεονται στις βαλβιδες οι δυο μου φερνουν ρευμα 220v
Πάντως υποψιάζομαι κάποιο πρόβλημα σε κάποια από τις βαλβίδες , αλλά άσε να το δει κάποιος ειδικός καλύτερα .
Εχει 3 επαφες στην φισετα των βαλβιδων. ( μια διπλη ουσιαστικα). Η μια ειναι ο ουδετερος κ οι αλλες δυο ειναι φασεις. Μια φαση για την καθε βαλβιδα. Η μια απο τις δυο φασεις λοιπον δεν μου φερνει ρευμα... Δεν ειπα οτι μου φερνουν ταυτοχρονα... Οι βαλβιδες ειναι 4Κohm εκαστως
Έλεγξες την φισέτα του πιεσσοστάτη? μήπως έχει πουθενά οξειδώσεις? (προς πλακέτα ) . έλεγξες τον πιεσσοστάτη ? καθάρισες το σωληνάκι του πιεσσοστάτη μέχρι κάτω?