Αργησα πολυ να μπω στο site. Απαντήθηκε το ερωτημά σου απο καπου αλλου?
Printable View
Αργησα πολυ να μπω στο site. Απαντήθηκε το ερωτημά σου απο καπου αλλου?
οχι δεν απαντήθηκε
Καλημερα παιδια,
Αντιμετωπζω παρομοιο προβλημα με τον αρχικο poster. Το ιδιο ακριβως πλυντηριο, ακριβως ιδιο προβλημα (1ο, 2ο και 3ο ενδεικτικο). Αλλαχθηκαν απο τον πατερα μου τα καρβουνακια γιατι εγω ημουν εκτος Ελλαδας (αυθεντικα Bosch), εκανα επαναφορα αλλα συνεχιζει. Ουσιαστικα μολις παει να γυρισει τον καδο, οπλιζει το ρελε για περιπου 1 δευτερολεπτο και αμεσως ξεοπλιζει, επαναμβανομενα για αρκετη ωρα μεχρι να πεταξει την βλαβη (δεν μπορω να πω, η cpu επιμενει αρκετα :P)
Στο μοτερ πανε 6 κιτρινα καλωδια. Εχει κανεις διαγραμμα να δω τι παει και που;
Καλημερα και παλι, μικρο update, αποδειχθηκε οτι απλα δεν ειχαν πατησει οι επαφες του στροφομετρου οπως ξαναεκλεινε το μοτερ ο πατερας μου (το ειχε ανοιξει για καθαρισμο απο την σκονη, μετα απο 10 χρονια ειχε γινει χαλια). Μολις γυρισω Ελλαδα (ειμαι εξωτερικο λογω δουλειας) θα ανεβασω με φωτογραφιες οτι σημειωσεις εχω κανει για τον επομενο!
το ρεσετ για να γινει πια ειναι η διαδικασία; ειδα σήμερα ενα ιδιο πλυντήριο και αλλάζω καρβουνάκια και θέλω να το κάνω και ρεσετ
φίλε μου Δημήτρη 1964 τελικά δεν μας είπες πως έκανες το σχετικό reset.
Καλησπέρα και από μένα ξέθαψα το θέμα αυτό!
Το ρισετ πώς γίνεται τελικά στο πλυντήριο αυτό;
Έψαξα για μανουαλ αλλά δεν έβγαλα άκρη μπορεί να δώσει κάποιος κάποια βοήθεια ;;