-
Για να σας κατατοπισω λιγο κατι τετοιο θελω να φτιαξω σε ενα καζανι 70L.
http://www.instructables.com/id/Simp...BIAB/?ALLSTEPS
1ον.: Με τον συγκεκριμενο θερμοστατη δεν θα μπορω να ρυθμιζω την θερμοκρασια ?
2ον.: Πολλοι στην ζυθοποιηση χρησιμοποιουν κουβερτες γυρω απο τα καζανια για μεγαλυτερη αποδοση.
3ον.: Υπαρχει καποιο ελληνικο ονλαιν καταστημα για να προμηθευτω αντιστασεις και ολα αυτα ?
4ον.: Αν μπορει καποιος σιγουρα να μου πει πως θα πρεπει να συνδεθει η συγκεκριμενη αντισταση, τις ασφαλειες χρειαζεται κτλ. ωστε να δωσω οδηγιες σε καποιον "ηλεκτρολογο" εδω να μου το κανει.
Επισης υπαρχει και αυτη η αντισταση
http://www.amazon.com/Camco-02953-Sc.../dp/B0002YU2YS
δεν ξερω ποια θα ηταν καλυτερη, αν εχει καποιος ιδεα...
Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια, και για θεματα υπολογιστων οτιδηποτε χρειαστειτε εδω ειμαι :D
-
Χωρίς τίποτα το προσωπικό, για λόγους αρχής, δεν θα έδινα οδηγίες για να δοθούν σε κάποιο "ηλεκτρολογο" να το κάνει. 'Η είοναι ηλεκτρολόγος και ξέρει τί κάνει (και δεν χρειάζεται οδηγίες), ή καλύτερα να μην κάνει τίποτα. Το ρεύμα σκοτώνει!
-
ε καποιος απο ολους αυτους θα ξερει, τι να πω.
εγω δεν προκειτε να ακουμπησω τα ρευματα με τιποτα αλλα και εδω σε κανα 2 που πηγα μου ειπαν οτι ειναι πολυ ιδιαιτερο αυτο που θελω και οτι θελει ψαξιμο και αλλα τετοια.
-
Φιλε μου, δεν κινδυνευει μονο ο "ηλεκτρολογος" στη φαση της κατασκευης, αλλα και οι χρηστες στη συνεχεια. Μην κανεις εκπτωσεις στην ασφαλεια τη δικη σου και της οικογενειας σου.
-
φυσικα και δεν ειπα οτι θα κανω κατι τετοιο. ηθελα να μαθω κατα ποσο ειναι δυνατο να γινει ωστε να μην παραγγελνω χωρις λογω τα υλικα
-
πρόσεξε και τα υλικά που είναι κατασκευασμένη η αντίσταση να είναι συμβατά για χρήση σε τρόφιμα...
καλό θα ταν να ρωτούσες αν έχει ανάλογες πιστοποιήσεις!
-
Εγω θα σου προτεινα, πριν παραγγειλεις ο,τιδηποτε, να ψαξεις περισσοτερο το θεμα των απαιτησεων της ζυθοποιησης.
-
Το εχω ψαξει αρκετα το θεμα αλλα καποια στιγμη πρεπει να μπω και στην πραξη. η συγκεκριμενη αντισταση χρησιμοποιητε για ζυθοποιηση οποτε ειναι οκ, ολα τα υπολοιπα θα ειναι ανοξειδωτα. καλως, θα δοκιμασω να βρω κανεναν αλλο ηλεκτρολογο να μου κανει την δουλεια γιατι οι 2 που βρηκα δεν ελεγαν και πολλα. ευχαριστω πολυ για την βοηθεια
-
Οι επαγωγικές εστίες δεν κάνουν δουλειά? εννοώ χωρίς αντίσταση μέσα στο δοχείο . Επίσης θα σε συμφέρει και από άποψη κόστους κατανάλωσης σε ρεύμα , που στα επαγωγικά από όσα ακούω είναι σχεδόν η μισή κατανάλωση . (παρακάμπτω το ζητούμενο ότι το θες για 70 λίτρα )
-
ενα δοχειο 70λ. δεν χωραει πανω στην κουζινα. ε ποσο δλδ μπορει να καψει μια τετοια αντισταση σε μια ωρα? δεν ειναι πανω κατω το ιδιο σαν να δουλευει η κουζινα η ο θερμοσιθωνας ?