και οι 2 βλάβες που αναφέρετε είναι main δεν υπάρχει αναβάθμιση για το πρόβλημα σου Μιχάλη θα την κάνετε αντικατάσταση υπάρχουν οι main τις έχει ο Mανωλόπουλος
Σε ευχαριστώ πολύ Νίκο .Μήπως έχεις εσύ μεταχειρισμενη main για πούλημα; ;;;
Τελικά ζέστανα το bga στην main και δούλεψε. Τώρα ελπίζω να κρατήσει καιρό. Θα δείξει ο χρόνος! !!!
Δημητρη τι εννοεις? Αφαιρεσες την ψηκτρα και το καπακι και εκανες reflow?
Μπραβο ρε θηριο! Εγω ακολουθησα την συμβουλη του Νικου(:001_tt2: οπως παντα) αλλα θελει καμια βδομαδα..
Φίλε μου καλά έκανες και άκουσες τον Νίκο γιατί εμένα μου το έκανε πάλι. Το σωστό είναι αγορά καινούργιας αλλά το πρόβλημα είναι ότι ο πελάτης δεν διατίθεται να δώσει 140 euro και θέλει να του βρώ μεταχειρισμένη και δεν βρίσκω! !!
Το θεμα ειναι οτι και καινουργια να βαλεις ποσο θα κρατησει μου ειπε ο δικος μου οποτε τι να κανουμε
τωρα.... τελος παντων εγω νομιζω οτι δεν ειναι στο τσιπ η βλαβη γιατι οταν σηκωνω τα 5ν υσβ δουλευει κανονικα και βεβαια οταν τα βαλω πανω παλι δουλευει για καποιες ωρες.
Θα ασχοληθω θα ξεστραβωθω μαλλον ειναι η πιο σωστη λεξη λιγο ακομα.....
Μακάρι να βρεις κάτι άλλο που να φταίει αλλά το βλέπω δύσκολο. Το τσίπ φταίει! !!!
Μήπως έχει κάποιος μεταχειρισμένη main για πούλημα; ;;;
στην ίδια τηλεόραση δεν παίζουν τα hdmi ότι και αν συνδέσω δεν φέρνει εικόνα ,πάμε για main board