Ναι εχει αναβοσβηνει το led 301 13 φορες.Προβλημα στην επρομ φοραει το s24c01 ξερεις κανεναν να μου το προγραματισει?
Printable View
Ναι εχει αναβοσβηνει το led 301 13 φορες.Προβλημα στην επρομ φοραει το s24c01 ξερεις κανεναν να μου το προγραματισει?
δύσκολα να βρεις κάποιον από ότι θυμαμε πρέπει να ειχες πρόβλημα και με ένα αλλο hitachi.δύστυχος πας για πλακέτα .Όσο αφορά για το πρόβλημα με τον "ψυκτικό" πρέπει να φωνάξεις κάποιον άλλον να βάλει φρεον από την αρχή και μόνο με ΖΥΓΑΡΙΑ
Το άλλο το 14ρι που είχα πρόβλημα το έφτιαξα σε αυτό που έχω πρόβλημα είναι το αντίστοιχο το 10ρι αλλά για πλακέτα δεν υπάρχει έχει καταργηθεί το μοντελο,ειναι 15 χρονών περίπου.
Τη μαλακια πρέπει να την έκανε ο ψυκτικός όταν τον ρώτησα τι φρεο μου έβαλλε είπε 407 ενώ αυτό παίρνει r22.Του λέω γιατί 407 και μου λέει ότι το r22 εχει καταργηθει το 407 ειναι αντίστοιχο και δεν υπάρχει προβλημα.Χθες έμαθα ότι για να δεχτεί το 407 πρεπει να αλλαχτούν τα λαδια στο συμπιεστη
Ποιό μοντέλο έχεις (τύπο εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας);
Έχω eeprom από hitachi RAS32CNH2.
Δεν έχω βρεί από RAS-24CH1/RAC-24CH1
Δες και εδώ: http://www.howtofixit.gr/forum/showthread.php?t=65741
Το RAS-32CNH1/RAC-32CNH1 αν εχεις αλλα θα ενδιαφερομουνα και για RAS-40CNH1/RAC-40CNH1 σε περιπτωση προβληματος
μπορείς να βγάλεις μια φωτ. την πλακέτα
Τσέκαρες την μακρόστενη πλακέτα που συνδέεται το πηνίο με τα κίτρινα καλώδια; ;
ΟΚ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ.