-
Δεν με ταλαιπωρείς καθόλου , ίσα ίσα σε ευχαριστώ όπως και τον diony για τις συμβουλές και το χρόνο που μου διαθέτετε !
Αγόρασα και την τσιμούχα , κόστος 3.5€.Η παλιά είχε και ένα ποτήρι σιδερένιο το οποίο η καινούρια δεν έχει , αλλά μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.
-
Προχώρα κανονικά τότε μια που τα πήρες όλα . και δες στην πορεία ελπίζω να μην είναι αυτό που νομίζω.
-
δες στη νέα τσιμούχα το έξω χείλος που παίζει το ρόλο της φλάντζας αν υπάρχει και καθάρισε καλά το σημείο που εφάπτεται στον κάδο
για να μη σου φύγουν οι 3 βίδες στο κέντρο του Υ στο μοντάρισμα , μπορείς να τις σφηνώσεις καλά με χαρτοπετσέτα μέχρι να το βάλεις στη θέση του , και μετά αφού βιδώσεις τα παξιμάδια πάνω τους αφαιρείς τη χαρτοπετσέτα για να πιάσεις κόντρα
και να καργάρεις
-
Καθάρισα με σύρμα κουζίνας όλο το σημείο και είναι όλο ανοξείδωτο. Δοκίμασα και με τα δύο χέρια με ανοιχτή τη πόρτα και ευτυχώς είναι μια χαρά.
Το ξανά έδεσα και αύριο μεθαύριο θα γίνει και η πρώτη δοκιμαστική πλύση.Ο θόρυβος πάντως που το δοκίμασα στο στύψιμο , εξαφανίστηκε.
Κυριακίδης και Diony σας ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια.
-