Το μπροστά μέρος δεν πρέπει να το πιέσεις και φυσικά δεν θα σπρώξεις το γυαλί προς τα μέσα. Επίσης βάλε κάτι μαλακό (μία πετσέτα) στο μέρος της οθόνης για να μην γραντζουνιστεί από μπροστά.
Printable View
τα καταφερα κ εβγαλα το καλυμμα με τα χιλια ζορια, ελπιζω να βοηθανε αυτες οι φωτο στο να φανει το προβλημα
Χμμμ,μπορείς να βγάλεις αλες 2 φώτο κοντινές,μια το σημείο που είναι η πυκνωτές εκεί που είναι τα μαύρα καλώδια, και άλλη εκεί που είναι το αλουμίνιο έχει κάποιες μαυρίλες.
Πρέπει να μετρηθούν οι πυκνωτές δεν είσαι τυχερή να φανεί αμέσως το πρόβλημα.
χμ, δηλαδη δεν τον αποφευγω τον τεχνικο?
Λίζα, δύστυχος εγώ δεν μπορώ να διακρίνω τίποτα το περίεργο από τα φώτο, εγώ θα σου πρωτινά να την μαζέψεις πάλι και να την δει κάποιος έμπειρος,πρώτα πρέπει να μετρηθούν η τάσης,εάν είναι σωστές τότε πρέπει να είναι θέμα inverter (αυτά τα 2 με σύρματα).Άλλα βεβαία ας δούμε τη να μας πούνε και η πιο έμπειρη....Εγώ ,πολύ ευχαρίστως θα εφτιαζα ,αλλά είμαι Κρήτη.
σ'ευχαριστω, μαλλον βιαστηκα γιατι ειδα αρκετες περιπτωσεις με παρομοιο προβλημα κ ολοι αναφερονταν σε αλλαγη των πυκνωτων, θα την αφησω καμια μερα ακομη μηπως κ δει κανεις τπτ αλλο κ θα την ξανασυναρμολογησω