Καλησπερα δεν ξερω αν με contact spray επαφων) η καθαρισμα σε μπατονετα με λιγο βενζινη εστρονε καπος , στην δικη μου περιπτοσση τον ειχα καθαρισει τον ειχα κειταξει τιποτα ,αυτα τα τηλεφωνα που σου εδωσα αν κανεις κατι .
Printable View
Καλησπερα δεν ξερω αν με contact spray επαφων) η καθαρισμα σε μπατονετα με λιγο βενζινη εστρονε καπος , στην δικη μου περιπτοσση τον ειχα καθαρισει τον ειχα κειταξει τιποτα ,αυτα τα τηλεφωνα που σου εδωσα αν κανεις κατι .
Αναφέρθηκε και πιο πριν αλλά νομίζω ότι άδικα προσπεράστηκε και ρωτώ:
πάνω από 2000 εγγραφές στο ebay για τέτοιο διακόπτη φθηνά
κανένας δεν σου κάνει από αυτούς; :hammer:
Καλημερα.
Ευχαριστω πολυ UV για την βοηθεια.
http://www.howtofixit.gr/forum/attac...id=38599&stc=1Αν και ο μαστορας με ειπε οτι θελει διακοπτη ανακαλυψα αυτο ανεβαζω φωτο τελικα μηπως φταει η αντισταση?
Καλα ρε Γιωργο καθομαστε εδω και σου λεμε διαφορα για διακοπτες και που θα βρεις κλπ κλπ και εσυ δεν τον εχεις μετρησει ακομη αν ειναι καμενος η οχι;
φιλε JOUN δεν ειμαι μαστορας και εγω τυχαια το ανακαλυψα εδω σε ολοκληρο μαστορα BOSCH BLACK DECKER ... και δεν το ειδε.
και εγω προσπαθω σιγα σιγα μηπως βρω ακρη.
Ναι αλλα εσυ εχεις μπροστα σου τον διακοπτη και το τρυπανι.Αν δεν μετρησεις αυτα που λεμε πως να βγαλουμε συμπερασμα;
εμένα μου πάει το μυαλό οτι είναι ποιο σοβαρό το πρόβλημα... οτι κάτι είναι βραχυκυκλωμένο στο κύκλωμα ελέγχου και έχει κάψει και το τσοκάκι....
μπορεί να είναι πυκνωτής μπορεί να είναι και κάποιο εξάρτημα στον έλεγχο του μοτερ (μάλλον τραιακ)
αυτό θέλει ηλεκτρονικό για την επισκευή του... και όχι μάστορα που διορθώνει εργαλεία με ηλεκτρικά/μηχανικά προβλήματα....
Εγινε ευχαριστω μολις εχω νεα θα γραψω.
Ενδιαφέρον και περίεργο βρίσκω την αντίσταση (που λέει ότι κάηκε) να είναι τοποθετημένη σε ξέχωρη πλακετίτσα και δίπλα σε μια καφέ ροδέλα πίσω από τον άξονα του ρουλεμάν. Θυμίζει λίγο tachometro? ή κάνω λάθος? ή καφέ ροδέλα που περιστρέφεται δίπλα στην αντίσταση τι υλικό είναι? μήπως μαγνήτης? πίσω από την πλακέτα της καμένης αντίστασης έχει τίποτα?