http://www.howtofixit.gr/forum/attac...id=38451&stc=1
Βασιλη εχεις ξανα ασχοληθει?θα τα καταφερεις να κανεις κολλησεις ωστε να τα γεφυρωσεις?
Printable View
http://www.howtofixit.gr/forum/attac...id=38451&stc=1
Βασιλη εχεις ξανα ασχοληθει?θα τα καταφερεις να κανεις κολλησεις ωστε να τα γεφυρωσεις?
κοιτα τεχνικα μπορω να το κανω. μποω να το κολλησω. ατα τα κοκκινα εκει ειναι οι αντιστασεις που βρισκονται πισω απο το βυσμα? και ποιο παει που. εχει ενα σωρο αντιστασεις εκει γυρω.
Σοφιανε παρατηρω οτι το σχηματικο γραφει Ι8160 (Αce2) . O Bασίλης εχει το Ι8190.
καλησπερα,
μετα που καταφερα και εφτιαξα το βυσμα του usb (φυσικα μονο για φορτιση) οχι για επικοινωνια με τον υπολογιστη( δεν μας ενδιαφερει αυτο) παμε στο προβλημα απο οπου ξεκινησαν ολα αυτα.
ο λογος που πηγε για φτιαξιμο και εσπασε το βυσμα του usb ειναι κατι περιεργα που κανει η μπαταρια. για να γινω πιο κατανοητος:
1. το εχεις στον φορτιστη αναμενο? ΔΕΝ ΦΟΡΤΙΖΕΙ
2. το κλεινεις και το εχεις στο φορτιστη? ΦΟΡΤΙΖΕΙ.
3. κανεις μια επανεκκινηση το κινητο? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΠΟ 100% μπαταρια σε 86%!!
Αυτα τα περιεργα απο τι τα κανει ρε παιδια?
Παιζει ρολο που ειναι ραγισμενο το γυαλι τις οθονης? το touch δουλευει μια χαρα παντως.
Βοηθεια ρε παιδια.
Πριν λιγο προσεξα οτι και κλειστο που το ειδα δεν φορτιζει.
Ολα προηρθαν απο πεσιμο. αρα κατι θα ξεκολλησε. σωστα?
Bασιλη κακα τα ψεματα... πεσιμο , σπασμενη οθονη , ξηλωμενος κονεκτορας....αστο να παει.
Για τα προβληματα που αναφερεις οτι ειχε με την φορτιση πριν παθει το κακο με το πεσιμο , πιο υποπτο βλεπω τον (παλιο) κονεκτορα φορτισης , και ισως και τη μπαταρια. Προσεξες μηπως εχει φουσκωσει ελαφρως?
Κοιτα, η οθονη απλα ειναι το τζαμι σπασμενο. οχι το touch. αρα δεν το νομιζω να ειναι τοσο σημαντικο αυτο και να μας μπερδευει. τον usb connector, τον εσπασαν στην προσπαθεια να λυσουν το προβλημα που εχω εγω τωρα, αφου και πριν το σπασουν παλι τα ιδια προβληματα ειχε.
Ναι μπορει να φταιει το πεσιμο. Δεκτο. Αλλα τι σκατα? να μην μπορουμε να το φτιαξουμε? γινετε?
οχι δεν δειχνει φουσκωμενη η μπαταρια. Και δεν εχω και αλλο το ιδιο να αλλαξω μπαταριες.
εχω το galaxy το S II αλλ εχει διαφορα η μπαταρια. του S III mini ειναι : 3,8V 5.70Wh ενω το galaxy S II εχει: 3,7V 6.11Wh.
Νομιζω δεν μπορω να τις ανταλλαξω. σωστα?
το πιο βασικο προβλημα που θα συναντησεις αν πας να χρησιμοποιησεις την μπαταρια απο το s2 ειναι οτι δεν χωραει να μπει στο s3mini. Στη φαση που εισαι επαψε να φορτιζει?