το τροφοδοτικό θα το φτιάξουμε τώρα που έχεις "καθαρό" μυαλό να μην πάει άχρηστο το supply;
Printable View
το τροφοδοτικό θα το φτιάξουμε τώρα που έχεις "καθαρό" μυαλό να μην πάει άχρηστο το supply;
όσα τρανζίστορ βλέπω fairchild σε αυτό το package δεν έχουν εγκοπές...
φαίνεται... ή το δικό σου είναι παλαιότερο και η fairchild άλλαξε καλούπι ή το δικό σου είναι μαϊμού :lool:
Nικο αν δεν με βαρεθηκες εγω δεν εχω προβλημα..
Μονο μην μου πεις να παρω μετρησεις απο το καινουριο γιατι δεν θελω να το πειραξω(μην γινει τιποτα και μ'αυτο και θελω να δωσω την τηλεοραση αυριο.. )
Φιλε chip και εγω το ιδιο βλεπω..Κοιτωντας ομως στο ebay, οσα κινεζικα(μαιμουδες) βλεπω ειναι με το αλλο package δηλ ιδια με το fairchild αρα μαλλον το εχουν αλλαξει.
εντάξει Γιώργο και δεν χρειαζόμαστε το "έτοιμο για να φύγει"
θα το δούμε ίσως αύριο γιατί ο Κώστας ή Γιάννης με την sony bravia KDL-32U2000 με "έφτιαξε" και επιβεβαίωνε την προφητεία στο #17
Αυριο,μεθαυριο,οποτε θελεις..
παρατηρώ οτι με αυτό το καλούπι βγαίνουν τα sanken και τα toshiba δηλαδή γιαπωνέζικα... άρα μπορεί ο κινέζος να ειδικεύεται στις αντιγραφές γιαπωνέζικων και βάζει τέτοιο καλούπι... ή ακόμα αγοράζει γιαπωνέζικα σε μεγάλες ποσότητες και τα μετονομάζει... για να βγάλει μεγαλύτερη ποικιλία στα εξαρτήματα που πουλάει....
δεν χρειάζεται να αντιγράφουν πλέον οι κινέζοι
έχουν αποκτήσει την τεχνογνωσία εδώ και χρόνια
επανερχόμαστε
κάνε αυτούς τους ελέγχους για αρχή
1. είναι σταθερή η +5.2 ST/BY;
2. είναι σταθερή η τάση στη "πύλη" του ZDTM801 σταθερή;
4. αν όχι είναι σταθερή η τάση PFC_OUT;
5. είναι σταθερή η τάση στο πιν 11 του ICM801;
6. είναι σταθερή η τάση στο πιν 15 του ICM801;
Λοιπον.
Πρωτα δες αυτο το σχεδιο:http://elektrotanya.com/samsung_bn44.../download.html ειναι ποιο κοντινο στο δικο μου( ακριβως το ιδιο δεν υπαρχει)
1 Ναι
2 Ναι στο πιν 1 (αυτο εννοεις πυλη ετσι; ) ειναι 1,91 V
3 Στα ακρα του CP815 ειναι 387V σταθερα
4 ΟΧΙ ξεκιναει με 0.530 και σε δευτερολεπτα πεφτει στα 0.2
5 ΟΧΙ ξεκιναει απο 8.2 και σε δευτερολεπτα παει στα 15
Βλεπω οτι στα 4 και 5 εχουμε θεμα,σωστα; (στην δικη μου αριθμηση,εσυ ξεχασες το 3 )
Πες μου κατι:Μετραω στα ακρα της BD801S και εχω περιπου 190V ενω στο PFC_DC εχω σταθερα 380..Ολο το κυκλωμα εκει με το QP801S και την DP805 υπαρχει για να διορθωνει το συνημιτονο ισχυος και να ειναι συμφασικα ταση-ενταση η λεω μ@λ@κιες;