-
Η Μέθοδος που εφαρμόζετε είναι παρόμοια με την μέθοδο Reballing που εφαρμόζουμε στα BGA Chip .. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να πάνε πολλά πράγματα στραβά αλλά όταν μιλάμε για κάτι που έχει πάψει πλέον να είναι λειτουργικό αντί να το ξαναπληρώσουμε δοκιμάζουμε την επισκευή του ..
-
-
-
Αδαμ αυτο που λεει στο πρωτο βιντεο του το ειχα πει στο #4 μηνυμα,αυτο που κανει ο Ρωσος στο δευτερο προφανως γινεται μονο σε εξωτερικο πιν.
-
καλησπέρα ξανά , ζητώ συγνώμη καθώς νόμιζα οτι απάντησα ενω τώρα δεν βλέπω κάποια απάντηση μου πέρα απο το αρχικό μήνυμα.Μπορεί σε κάποια ανανέωη τις σελίδας να μην πάτησα δημοσίευση.
τελικά το pin που έλειπε/λείπει είναι το THERMDA ή ΤHERMDC ( δεν θυμάμαι ακριβώς) .Σύμφωνα με αυτό http://wfcache.advantech.com/www/cer..._Datasheet.pdf
και είναι αναλογικό .
Το Pc ανοίγει κανονικά , τα μόνα θέματα που βλέπω και δεν ξέρω αν φταίει αυτο είναι οτι σε κάθε ενεργοποίηση του συστήματος αναγνωρίζει νέα cpu και πρεπει να πατήσω f1 και να bootαρω
και πώς τώρα που έβαλα win7 64bit δεν μου βλέπει όλη την μνήμη (2Χ4gb) στην αρχική του bios (αλλα αναγνωρίσει στο asus spd και τα 2 στικάκια )
μητρική asus p5a97 r2.0 και μνήμες gskill F3-12800CL9D-8GBXL