Πράγματι, απορώ centralclima πώς δεν σ' έχουν διαγράψει, μάλλον κατά λάθος ξέφυγες.
Αν γράφανε όλοι όπως εσύ, το 99% των απαντήσεων στο φόρουμ θα 'ταν "ΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ SERVICE info@tomagazimoy.gr".
Printable View
Πράγματι, απορώ centralclima πώς δεν σ' έχουν διαγράψει, μάλλον κατά λάθος ξέφυγες.
Αν γράφανε όλοι όπως εσύ, το 99% των απαντήσεων στο φόρουμ θα 'ταν "ΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ SERVICE info@tomagazimoy.gr".
ΣΩΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΠΕΙ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ
ΦΙΛΙΚΑ
ΠΙΘΑΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΩ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ -ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ -ΑΚΟΥΣΑ ΑΥΤΟ Η ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΚΕΙΝΟ . ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ BY THE BOOK ΚΑΙ ΟΧΙ -ΕΙΔΑ-ΑΚΟΥΣΑ -ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ .
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ .
ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ????
ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ....................
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ mail ΜΟΥ
ΣΕ ΠΟΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ - ΓΙΝΑΜΕ ΦΙΛΟΙ - ΤΟΥΣ ΕΛΥΣΑ ΒΛΑΒΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ***ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ . ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ . ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ
Ελεος πια με τα κεφαλαία, κι αυτό κακή συνήθεια;
ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ .
Η όποια τεχνική βοήθεια είναι νομίζω ,σαφέστατα, ευπρόσδεκτη από όλους στο forum .
Αν τώρα η βοήθεια αυτή είναι από επαγγελματίες-τεχνικούς κ.λ.π., γνώστες του αντικειμένου, πιθανών είναι ακόμα μεγαλύτερης σημασίας (λόγω των γνώσεων -εμπειριών κ.λ.π. των συγκεκριμένων μελών) .
Αλλά σε κάθε περίπτωση ,όλα τα μέλη (επαγγελματίες, τεχνικοί, ερασιτέχνες , χομπίστες , απλοί επισκέπτες κ.λ.π.) έχουν την υποχρέωση να σέβονται και να τηρούν τους κανόνες του forum στο οποίο φιλοξενούνται, άσχετα με την δύναμη της όποιας συνήθειας, (είτε καλής,είτε κακής).
Να σου επισημάνω ότι η γραφή με κεφαλαία γράμματα ,εκτός του ότι είναι αντίθετη στους κανονισμούς του forum (και σημαίνει ότι φωνάζεις όπως σου έγραψα ξανά), είναι δύσκολη και κουραστική κατά την ανάγνωσή της.
Στο συγκεκριμένο θέμα (εκτός των άλλων θεμάτων) έχεις γράψει 5 ποστ (τα 3 από αυτά συνεχόμενα) και κάνεις το ίδιο πράγμα. Γράφεις με κεφαλαία .
Δεν νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο να δίνεται (από όλους μας) η όποια βοήθεια ,σεβόμενοι τους κανονισμούς και τους συνομιλητές μας , καθώς για την γραφή με πεζά-μικρά γράμματα, απλά απαιτείται το πάτημα ενός κουμπιού (Caps Lock) στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή.
Η άποψή μου.
Φιλικά πάντα.
αγαπητε ευαγγελε,
ειμαι αυτος που σε υποστηριξε αν δεις και απο προηγουμενο post μου. σεβομαι την βοηθεια που δινεις. σεβομαι τον επαγγελματισμο σου. αλλα θα πρεπει ολοι μας να λειτουργουμε με βαση καποιους βασικους κανονες. τα κεφαλαια απαγορευονται απο τον κανονισμο. αν βελτιωσεις αυτο το σημειο σου ειμαι βεβαιος οτι θα βρεις και αλλους συμμαχους. καλη πορεια επαγγελματικη και προσωπικη ευχομαι.
αν η τροφοδοσία είναι στην εξωτερική μονάδα τότε πρέπει να το συνδέσεις εκεί.
Υ.Γ Και το spam απαγορεύετε αλλά το συνεχίζετε ανελυπός ο άνθρωπος έκανε μια ερώτηση και σαφή απάντηση δεν πήρε...έλεος αν για κάθε ερώτηση εδώ μέσα γράφονται 4 σελίδες spam το καταστρέψατε το site.