Παντως ετσι οπως βλεπω το inverter πιστευω οτι θα χρειαστει να λυσεις ολο το πανελ προκειμενου να ελεγξεις με το τεστερ καθε λαμπα αν λειτουργει εκτος κι αν εχεις σχεδιαγραμμα η μπορεις να καταλαβεις ποια ειναι τα ακρα της καθε λαμπας οπως συνδεονται στο ινβερτερ. Στο λεω αυτο γιατι σε μια 42'' philips μου ειχε τυχει να εχει 2 ινβερτερ μαστερ και slave οπου εφευγε ενα διπλο καλωδιο απο το καθενα και για τις 18 λαμπες και στο εσωτερικο του πανελ ειχε δυο πλακετες δεξια αριστερα οπου συνδεοταν και μοιραζοταν τα ρευματα σε καθε λαμπα. Αλλα ινβερτερ βγαζουν ξεχωριστη εξοδο για καθε λαμπα. Οσο για την ερωτηση σου ειλικρινα δεν ξερω να σου απαντησω. εχω δοκιμασει να μετρησω με πολυμετρο ινβερτερ αλλα δεν εχω βγαλει συμπερασμα σχετικο. Στην εξοδο τους βγαζουν αρκετα μεγαλη εναλλασομενη ταση. Μπορεις σιγουρα να μετρησεις καποιες smd ασφαλειες που εχει. Παντως ειναι σιγουρα αυτο το ινβερτερ? το λεω γιατι στο σαιτ που δινεις εμφανιζει οτι ειναι για 42'' και σε αυτο
http://www.hdtvparts.net/products/15...7pf9631d3.aspx
λεει οτι ειναι για καποια μοντελα που το μικροτερο ειναι 37'' και το μεγαλυτερο 50''. Βεβαια δεν το αποκλειω, κι αν το part number της πλακετας ειναι το ιδιο τοτε θα κανει σιγουρα.