Άρα σωστά νομίζω?:biggrin:
Printable View
Έχω αλλάξει αρκετές φορές και την πρώτη οθόνη που είναι η αφής αλλά και την δεύτερη. Αν μιλάμε για την πρώτη αυτή ήταν πάντα κολλημένη μόνο γύρω γύρω στο πλαίσιο του τηλεφώνου και δεν χρειάστηκα ποτέ ζεστό αέρα. Έβγαζα καπάκι μπαταρία πλακέτα οθόνη και μετά έσπρωχνα την οθόνη αφής προς τα έξω και έβγαινε φυσικά πρέπει να είσαι προσεκτικός και να αποσυνδέσεις τυχόν καλώδιο ταινίες κτλ. Αν δεν είσαι σίγουρος τι κάνεις καλύτερα να το πας σε κάποιον που ξέρει για να μη κάνεις μεγαλύτερη ζημιά αυτό είναι νόμος
Μερικα λογια για να μην μπερδεύουμε τα πραγματα.το S3 είναι φτιαγμένο ετσι ώστε να μην αλλαζει ευκολα οθονη-αφη-εξωτερικο τζαμι, το γνησιο βγαινει μονο set με αρκετο κοστος, κάθε άλλο εξαρτημα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟ.εαν δεν εχει εμπειρία ο φιλος δεν μπορεί να το αλλαξει (και να ειχε δυσκολα αλλαζει )το πιο πιθανο είναι να σπασει το digitizer που είναι ακριβος από κατω ακομα και την οθονη.ελαχιστα τηλεφωνα είναι φτιαγμενα με αυτόν τον τροπο (εξωτερικο τζαμι-digitizer-οθονη)όλα τα τηλεφωνα εχουν δυο κομματια οθονη-αφη που χωριζουν και αλλα που είναι ενιαία(iphone 4/4s/5).Οθονη αφης δεν υπαρχει, οθονη είναι μια και είναι αυτή που δείχνει τα γράμματα και τις εικονες , η αφη δεν είναι οθονη .Ακη σε αρκετα τηλεφωνα γινεται αυτό που γραφεις όχι σε όλα.¨ Έβγαζα καπάκι μπαταρία πλακέτα οθόνη και μετά έσπρωχνα την οθόνη αφής προς τα έξω’.
Οποιος εχει αλλαξει από όλα τα κινητά τις αγορας αφη-οθονη το καταλαβαίνει αυτό πχ lg ku990, lg l7, samsung s5830 και αλλα πολλα αλλαζουν σχετικα δυσκολα και θελει προσοχή.ολο και ποιο πολλοι προσπαθουν να επισκευασουν τα τηλεφωνα τους μονοι ,αλλοι τα καταφερνουν αλλοι οχι.αν δεν εισται σίγουροι γιαυτο που πατε να κανεται στο αγαπημενο σας τηλεφωνο απευθηνθειται σε καποιο εξουσιοδοτημενο καταστημα για να γινει η εργασια σωστα και με εγγυηση.
Μου το χαλάτε.
κωνσταντινε ηθελες αιμα και δακρυα απο αυτο το thread , ετσι? :lool:
Ναι ρε γμτ είχε προοπτικές για γέλιο.
Εγώ πάντως λέω να το δοκιμάσω κι ότι βγει. Δεν πιστευω ότι είναι τόσο δύσκολο όσο λέτε.
Έχω βγάλει οθόνες από τηλέφωνα οπότε τι διαφορετικό μπορεί να είναι αυτό;
Δεν είναι τίποτα πιάσε τράβα και βγάλτην, άλλαξε την και είσαι ΟΚ.
Λοιπόν το έκανα και πράγματι είναι πιο εύκολο από ότι φαίνεται!!
Μόνο προσοχή θέλει να μην παραζεσταθεί αλλά έχοντας το θερμόμετρο μόνιμα επάνω δεν είχα κανένα πρόβλημα.
το καταφερες????? συγχαρητηρια !!!!