κατά 80% πρόβλημα στην lvds πλακέτα σου..περισσότερες λεπτομέρειες μόλις βγάλω ακριβή αποτελέσματα..είχα παρόμοιο πρόβλημα σε αντίστοιχο μοντέλο..
Printable View
έπειτα από ώρες οπτικής παρατήρησης των πλακετών έβγαλα το συμπέρασμα ότι το πρόβλημα της συγκεκριμένης τηλεόρασης μπορεί να λυθεί αλλάζοντας ή επισκευάζοντας το inverter αλλά αφού πρώτα έχω τσεκάρει ότι οι λάμπες του πάνελ στα άκρα της σύνδεσης τους δεν έχουν διαβρωθεί από τον σπινθηρισμό
Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντησή σου.Έχοντας βγάλει την πλακέτα με τους Μ/Σ θα έπρεπε να κάνει το ίδιο?Με την τάση stb γιατί έχω διαφορά τιμής?
Αυτό το σύμπτωμα μας γράφεις, δεν την έχω μπροστά μου δεν μπορώ να ξέρω, ότι γράφετε απαντάμε ανάλογα
οι συσκευές δεν επισκευάζονται χωρίς να έχουμε πολύ καλή γνώση του αντικειμένου και πόσο μάλλον όταν έχουμε γνώσεις μόνο θεωρητικές
για όλες τις τηλεοράσεις υπάρχουν διάφορες τεχνικές πως να ξεκινούν για να απομονώσουμε το τμήμα
ως λίγο πιο έμπειρος θα σε συμβούλευα να την πήγαινες στο service γιατί καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολη βλάβη και λίγο δύσκολο να τα καταφέρεις φιλικά πάντα και χωρίς παρεξήγηση
exo olo to trofodotiko gia na to dokimasis