Αυτά μόνο στην Θεσσ/νικη , Αθήνα , πήγαινε σε επαγγελματία (περιελίξεων) και αυτός θα σε κατατοπίσει, πιθανότερο είναι να στο στείλει σε ειδικούς του είδους και να σου επιστρέψει το ίδιο επισκευασμένο. Από τιμές δεν θυμάμαι έχουν περάσει χρόνια.
Printable View
Αυτά μόνο στην Θεσσ/νικη , Αθήνα , πήγαινε σε επαγγελματία (περιελίξεων) και αυτός θα σε κατατοπίσει, πιθανότερο είναι να στο στείλει σε ειδικούς του είδους και να σου επιστρέψει το ίδιο επισκευασμένο. Από τιμές δεν θυμάμαι έχουν περάσει χρόνια.
Δες εδω.
Μπορει να ειναι καλυτερα απο περιελιξη.
Καλή η τιμή αλλά λέει (περισσότερα από 10 τεμάχια?)
Καλή η τιμή αλλά μήπως υπάρχει και άλλο πρόβλημα στο πλυντήριο εκτός του μοτέρ; Θέλω να πώ , για κάποιο λόγο κάηκε το μοτέρ , μήπως φταίει και η πλακέτα τροφοδοσίας; και πως μπορούμε να το διαπιστώσουμε αυτό πριν αγοράσω μοτέρ; Ανησυχώ για τα σκορτσαρίσματα που κάνει κατά την διάρκεια του στυψίματος.
Τα σκορτσαρίσματα μπορεί να ήταν από το σπασμένο καρβουνάκι και το πρόβλημα των σκασμένων πηνίων που εντόπισες τελευταία . Τώρα αν είσαι άτυχος και έχει εις βάθος πρόβλημα είναι άλλη ιστορία. Για να ελεγχθεί μια πλακέτα χωρίς το μοτέρ του επάνω δεν νομίζω να γίνεται , απλός κάνε οπτικό έλεγχο στην πλακέτα .... από εκεί και πέρα έχουμε ρώσικη ρουλέτα.
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας. Θα προσπαθήσω να βρω μεταχειρισμένο μοτέρ σε καμιά μάντρα να δοκιμάσω. Ευτυχώς είναι ένα παλιό πλυντήριο που δεν το χρησιμοποιούσαμε και έτσι έχω χρόνο για ψάξιμο.