κονεκτορα απο το e-bay
η αλιφη ειναι flux βοηθητικο κολησης
αν βρεις κονεκτορα στον κολαω με μικρο κοστος.
Printable View
κονεκτορα απο το e-bay
η αλιφη ειναι flux βοηθητικο κολησης
αν βρεις κονεκτορα στον κολαω με μικρο κοστος.
Δεν ξέρω κάποιον κωδικό ή κάτι για να τον ψάξω στο ebay... γι'αυτό έλεγα μήπως πήγαινα σε κάποιον να του δείξω τι ακριβώς θέλω. Θα το ψάξω λίγο μήπως και...
Όσο για το κόλημα, πολύ ευχαρίστως να με βοηθήσεις αλλά πως να σε φτάσω στη Βέροια που είσαι?
ολες οι εταιριες τετοια εξαρτηματα δεν τα παρεχουν στην αγορα,οταν χαλασει σου λενε αλλαγη πλακετας και τελος.ξερεις ποση ωρα χρειαζεται ενας τεχνικος να κανει αυτο? το κοστος τις πλακετας ειναι λιγοτερο απο την εργατοωρα του τεχνικου.υπαρχουν αλλοι κατασκευαστες που βγαζουν ομως τα παντα απο σχετικους κονεκτορες απλα ψαξε λιγο....
Καλησπερα. Μια βοηθεια αν μπορει καποιος.Ειχε σπασει το touch απο το wildfire s που εχω.Παραγγειλα λοιπν απο το ebay, το αλλαξα και δουλευει.Βεβαια το προβλημα μου ποιο ειναι.. Απο οτι καταλαβα δεν επρεπε να βγαλω την κολλα που ειχε η προηγουμενη οθονη ,γιατι τωρα η νεα αφηνει ενα κενο και παταω την οθονη και δεν εχει αμεση ανταποκριση.Τι μου προτεινεται? Ευχαριστω εκ των προτερων.
Μια καινούρια lcd assembly που είναι οθόνη αφής και lcd ενωμένες έτοιμες μαζί.
ΣΕ αυτο το μοντελο σιγουρα ειναι χωρια οθονη και αφη.απλα μαλλον ειναι μαιμου αυτο που πηρες.
πιθανον μαιμου ειναι γιατι το πητα 8€! Βεβαια το οτι δεν δουλευε καθολου ηταν δικο μου λαθος.Δεν ειχα κουμπωσει καλα τις ταινιες. Βεβαια το προβλημα τωρα ειναι πως δεν ειναι το touch που ηξερα ,χρειαζεται παραπανω πιεση για να παρει την εντολη ,να το πω ετσι! Μηπως να το ξανανοιγα και και να καθαριζα λιγο με οινοπνευμα τις ταινιες?
Kαλησπέρα παιδιά.
Κάτοχος του εν λόγω κινητού, επειδή στην άκρη πιστικάρισε η λαμαρίνα και δεν μου αρέσει, παρήγγειλα άλλη, αυτή εδώ:
http://www.ebay.com/itm/100-New-Fron...item41762943c7
Και μιας και θα την άλλαζα, έπρεπε να αλλάξω και το digitizer.
Απ'ότι είδα υπάρχουν 3 versions. Οπότε για να δεις ποια version παίρνει το κινητό σου πρέπει να το ανοίξεις. Εγώ όμως ψάχνοντας για καλή και αξιόπιστη βρήκα αυτή:
http://www.ebay.com/itm/Touch-Screen...item27d773c86a
Η οποία αναφέρει ότι κάνει για όλες τις Versions όποια και αν έχω.
Οπότε, απλά την εγκαθιστώ και μόλις ανοίξω το τηλέφωνο απλά θα χρειαστεί καλιμπράρισμα στο τηλέφωνο έ; Δεν θα χρειαστεί πρόγραμμα στον υπολογιστή κλπ κλπ;
Περιμένω νέα σας.