Μάλλον κάπως θα έχεις ενώσει την γείωση του προτεύων με την γείωση από το δευτερεύων του παλμοτροφοδοτικού
ή η συγκεκριμένη δεν θα έχει γαλβανική απομώνωση.
Printable View
Μάλλον κάπως θα έχεις ενώσει την γείωση του προτεύων με την γείωση από το δευτερεύων του παλμοτροφοδοτικού
ή η συγκεκριμένη δεν θα έχει γαλβανική απομώνωση.
Μπράβο αυτό είναι, η συγκεκριμένη δεν έχει γαλβανική απομόνωση. Μπορείτε να μου προτείνεται έναν τρόπο να την ελέγξω γιατί δεν έχω μετασχηματιστή 1:1 ?
κόψε την γείωση του παλμογράφου (βάλε μονωτική ταινία στο σουκο του).
Σ' ευχαριστώ!
Τις διόδους και τα τρανζίστορ τα μέτρησα είναι ΟΚ. Τα 96V υπάρχουν. Στη θέση των 160V βγάζει 80V. Στη θέση των 9V υπάρχουν 4.5V, μετασχηματιστή άλλαξα, πολλούς από τους πυκνωτές τους άλλαξα, standby έχει κανονικά, από το τηλεκοντρόλ ακούει κανονικά, παρόλαυτα δεν ταλαντώνουν τα οριζόντια να ξεκινήσει η τηλεόραση. Τι άλλο θα μπορούσε να φταίει?
Παλμοί έρχονται στο τρανζίστορ του οριζοντίου,
αν βάλεις λάμπα στα 96 βολτ παραμένουν η πέφτουν.
Δεν την ξέρω την συγκεκριμένη απλά εικασίες κάνω.
Δεν έρχονται παλμοί. Με τη λάμπα δεν δοκίμασα... Κοίταξα τα τρανζίστορ που έχει πριν το τρανζίστορ οριζοντίου και είναι μια χαρά. Η τάση όμως που τροφοδοτούνται πρέπει να είναι 9V σύμφωνα με το service manual εμένα δίνει 4.5V. Δοκίμασα να τα τροφοδοτήσω με εξωτερικό τροφοδοτικό (σηκώνοντας την αντίστοιχη δίοδο στον αέρα που τα τροφοδοτεί) αλλά και πάλι δεν λειτούργησε. Δεν ταλαντώνει με τίποτα και δε μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει...
Στο πιν 26 του tda8305 σου βγάζει παλμούς, για να σου έρθουν σωστά οι τάσεις μπορεί να χρειάζεται να δουλέψει η υψηλή.
Δες και εδώ , στο model βάλε gr1ax.
Δε βγάζει παλμούς. Βγάζει DC 0.75V περίπου
Για δες και τα 5 βολτ αν είναι σωστά, από ότι είδα πρέπει να είναι πολύ επιρρεπή "τα παίρνει από τα 300V"
Συνημμένο Αρχείο 34723
στο λινκ που σου έβαλα έχει πολλά για αυτήν.