Εγώ νομίζω ότι δεν είναι καλή ιδέα να βάλεις καλωδιάκια κλπ. Και οπτικά και πρακτικά δεν θα είναι ότι καλύτερο. Το κόστος δε θα είναι μεγάλο για την αγορά του σωστού jack. Αν θέλεις πες και το μοντέλο του φορητού. Ίσως κάποιος να έχει να σου δώσει.
Printable View
Εγώ νομίζω ότι δεν είναι καλή ιδέα να βάλεις καλωδιάκια κλπ. Και οπτικά και πρακτικά δεν θα είναι ότι καλύτερο. Το κόστος δε θα είναι μεγάλο για την αγορά του σωστού jack. Αν θέλεις πες και το μοντέλο του φορητού. Ίσως κάποιος να έχει να σου δώσει.
Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου, το laptop πρεπει να δουλεψει και δεν υπαρχει θεμα καλαισθησιας, ετσι κι αλλιως
μονο στο σπιτι και με ρευμα δουλευει, η μπαταρια ειναι τελειωμενη!
αυτο πρέπει να κάνει
εγώ θα έλεγα αρχικά εγκατάσταση εξαρχής καινούργιου...αυτα τα βυσματα ξεκολλάνε ευκολα απο την πλακετα αρκει να το κανεις σιγα σιγα με κοληττηρι και τρόμπα...Τωρα χωρίς πολύμετρο το ψιλορισκαρεις...αλλά στα λαπτοπ ο πυρηνας (το εσωτερικό) είναι πάντα + αρα οπως βλέπω το ενα ειναι ο πυρηνας και οπως βλέπω επίσης εχει σιγουρα κρυα κολληση....Περνα μια με το κολλητηρι με νεα κολληση να ελθει στα ισια του...ομοίως και τις υπόλοιπες συνδέσεις
Παιδια σας ευχαριστω ολους για την αμεση βοηθεια!
Το εξωτερικο θηλυκο προεκτασης μπηκε, το laptopακι δουλεψε ΑΛΛΑ:
Η οθονη εχει λιγο φως, ειναι δηλαδη σαν το μηχανημα να δουλευει με την μπαταρια του!
Μαλλον θα πρεπει να βραχυκυκλωθουν (?) καποιες απο τις επαφες, οτι εκανε δηλαδη
το αρσενικο οταν εμπαινε και η οθονη δουλευε με φουλ φωτεινοτητα.....
Αν καποιοι μπορουν να βοηθησουν συμφωνα με τις φωτο που ανεβασα, παρακαλω τα φωτα σας!
Αν βοηθαει το laptop ειναι ενα HP 530...
Και παλι ευχαριστω πολυ παιδες!
τα βυσματακια που εχουν τα λαπτοπια και γενικα ολα αυτα , ειναι με εσωτερικο διακοπτη μεσα , ετσι ωστε οταν βαζεις το καλωδιο του ρευματος , να σταματαει η τροφοδοσια απο μπαταρια , και οταν βγαζεις το καλωδιο , κλεινει κυκλωμα για μπαταρια .
εχοντας υποψιν αυτο , κατι τετοιο θα παιζει λογικα ....
Χωσε μια οδοντογλυφιδα μεσα, να ανοιξει τον διακοπτη.
Φιλε μου αργοτερα θα ανεβασω και φωτο απο την πανω πλευρα. Οσο για βυσμα μονο αντιπροσωπεια και τρεξιμο και στο περιμενε, το laptop ειναι
παλιο, δεν βγαινει απο το σπιτι λογω χαλασμενης μπαταριας αρα δεν τρεχει τιποτε να κρεμεται ενα καλωδιακι 5 ποντων με μια προεκταση.