το αντιπαρασιτικο ειναι πυκνωτης του μοτερ ; τι ακριβώς είναι το αντιπαρασιτικό ; είναι το κουτάκι στη πρώτη φώτο.
Printable View
το αντιπαρασιτικο ειναι πυκνωτης του μοτερ ; τι ακριβώς είναι το αντιπαρασιτικό ; είναι το κουτάκι στη πρώτη φώτο.
Θανάση ... αδυνατώ να πιστέψω ότι μπορεί κάποιος μάστορας να κάνει περιέλιξη το μοτέρ όπως λες από την μια μέρα στην άλλη !! + τα καρβουνάκια.
Το πιθανότερο είναι να "προετοιμάζονταν" να "σκάσει " η πλακέτα και αυτό μπέρδεψε (εκ του απλού για τον μάστορα ) υποθέτοντας ότι οι λίγες στροφές ήταν η αιτία κυρίως στα καρβουνάκια .... στο πήρε και σου άλλαξε το πιο πιθανό (Μόνο τα καρβουνάκια ) νομίζοντας (εκ του απλού και πάλι ο μάστορας ) ότι έτσι θα την έβγαζε "καθαρή και ανυποψίαστα" την "Τσακωνοδουλειά + τον βοηθό του " . Αν τον ξαναδείς τον μάστορα ρώτησε τον εκ μέρους μου τον κ. Τσακωνα τι τον έχει Θείο?
μια γλυκεια αναμνηση απο το ALTER.
απο οτι εχω διαβασει σε παρομοια θεματα εφταιγε ο πυκνωτης που δε επαιρνε στροφες καλες ο καδος μου ... μπορεις να μου πεις ρε συ απο τις φωτος που ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ που βρισκεται ο πυκνωτης να δω αν ειναι καμμενος
;;
Προσπαθώ να βγάλω το πάνελ μπροστά του πλυντηρίου ώστε να βγάλω τη πλακέτα να την επισκευάσω . έβγαλα το συρτάρι άλλα δε έχει πουθενά βίδες ... απο την πίσω πλευρά ανοίγωντας το καπάκι έχει σε διάφορα σημεία κάτι άσπρα πλαστικά που το κρατάνε σαν ούπα .. αν κάποιος έχει παρόμοιο πάνελ χωρίς βίδες να μου πεί πως βγαίνει ;;;;;; βοηθήστε με ...
Η πλακέτα δεν βγαίνει είναι κολλημένη με τις επαφές του μηχανικού εγκεφάλου
για να βγάλεις το καντράν πρέπει να ξεβιδώσεις το κουμπί και εκεί μέσα επίσης έχει βίδες που στηρίζει όλον τον μηχαν εγκέφαλο
Ωχ. Για να βγάλεις την πλακέτα με λίγα λόγια, πρέπει να διαλύσεις όλο το πλυντήριο. Καλή τύχη.
καλησπέρα αν είναι ίδιο με ενα brandt bfv 1008 τραβάς την πρόσοψη αφού τραβήξεις τα στρογγυλά κουμπιά και στον χρονοδιακόπτη έχει 2 βίδες και βγαίνει η πλακέτα
πρόσεξε τα καλώδια να τα καταγράψεις με μαρκαδόρο (είναι ίδια μερικά)