-
Ο 2ος ανεμιστήρας που λες ίσως εννοείς μύλος , όπου παίρνει τα κομμάτια (θρύμματα) του πάγου μάλλον.
Το t/s κακώς το πάτησες . διάβασε το manual για αυτό. πιθανόν να είναι (χρόνος ανά δευτερόλεπτο) δεν ξέρω ίσως για τον μύλο για το πόσο χοντρό θέλεις τον πάγο.
(Η κατάψυξη δεν είναι δυνατή?) που? στην περιοχή του μύλου με το νερό?
με τέτοιες πληροφορίες και χωρίς εικόνες ,,,,,,,
-
δεν μιλαω για τον μυλο.ολα δουλευουν οκ .στο πισω τοιχωμα του ψυγειου τερμα ψηλα εκει που ειναι και τα παγακια εχει εναν ανεμιστηρα ενσωματομενο στο ψυγειο.αυτος κανονικα δουλευει οταν κλεινει η πορτα.αφησα την πορτα ανοιχτη και πατησα τον ανταπτορα που κλεινει το φωσ για να νομιζει οτι η πορτα ειναι κλειστη και δεν δουλευει.εχει κοκαλιασει
-
Εντάξει για (τον μύλο) αυτό το υπέθεσα από άλλη συσκευή που είδα . Βέβαια δεν ξέρω τι έχει επάνω το δικό σου. Και με ποια νοοτροπία το έχουν φτιάξει στο (να παράγει πάγο) γιατί κάθε κατασκευαστής έχεις την δική του επινόηση
Ήδη έκανες την 1η σου διαπίστωση ... δες γιατί κοκάλιασε ο ανεμιστήρας σου και δώσε του μια φάπα μπας και σοβαρευτεί. :lool:
Ο διακόπτης που κλείνει το φως δεν νομίζω να παίζει ρόλο στον ανεμιστήρα ... αλλά μιας που λες ότι κοκάλιασε (μάρμαρο δηλαδή) ψάξε την αιτία
-
ακριβός το ίδιο πρόβλημα , και ο τεχνικός της εταιρίας στην περιοχή που μένω ήρθε στο σπίτι και προσπαθούσε να μαντέψει,
δεν μπορεί να μην υπάρχει κανένας που να μην ξέρει ???
όταν το βγάζω το ψυγείο απο το ρεύμα (όπως λέει το εγχειρίδιο για 24 ώρες ) μετά όλα δουλεύουν κανονικά αλλά μόνο για μερικές ώρες , μετά το ψυγείο έχει την ίδια αντίδραση , σταματάει να κάνει παγάκια (γιατί το ανεμιστηράκι που έχει στην περιοχή παραγωγής πάγου σταματάει ) και σταδιακά χάνει την ψύξη και απο τον υπόλοιπο χώρο της κατάψυξης
απο τις παραπάνω περιγραφές , διαπιστώνω ότι έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα με εμένα , δεν μπορεί να μην έχει βρεί κανένας την λύση ???
λογικά είναι κάποιος αισθητήραςθερμότητας που δεν δουλεύει σωστά αλλά ποιός είναι και πού ...........