I know..:001_unsure: αλλα είμαι 100% σίγουρος, ότι δεν υπαρχει πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο.. έχει καεί και κάτι ακόμα..
Printable View
I know..:001_unsure: αλλα είμαι 100% σίγουρος, ότι δεν υπαρχει πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο.. έχει καεί και κάτι ακόμα..
Από τοτομπει έχει πάρει κανείς τουλάχιστον??
http://www.totobay.com/refurbished-o...rd_p22311.html
Έχω δοκιμάσει άλλες 2 μητρικές (αμφιβόλου προέλευσης βέβαια) χωρίς αποτέλεσμα..
Επεξεργαστή, ραμ, σκληρο και τροφοδοτικό είμαι σίγουρος οτι δουλεύουν, υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να τεστάρω πριν πω πως οι μητρικές είναι όλες καμένες??
Καλημερα παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση και οποιος μπορει ας με βοηθησει..Καταρχας να αναφερω οτι δεν γνωριζω παρα πολλα πραγματα με μετρησεις στην μητρικη τεσπα.Εχω ενα λαπτοπ dv4000 το οποιο ο χρηστης που το ειχε μου ανεφερε οτι κατα την διαρκεια της λειτουργιας του λαπτοπ επεσε κεραυνος...Κατοπιν απο επανελλημενες checking διαπιστωσα πως δεν υπαρχει καποιο καμενο smd ή πυκνωτης..καποιος φιλος μου ανεφερε πως θα εχει προβλημα καποιο "συστημα protaction"το οποιο δεν γνωριζω και πολλα..Αν ξερεις καποιος ή αν του εχει τυχει κατι τετοιο θα με χαροποιουσε να με βοηθησει..Ευχαριστω εκ το προτερων....
Εδω ειχα βρει λυση για το λαπτομ μου μετα απο πολυ ψαξιμο βεβαια..(eizo)
http://forum.notebookreview.com/acer...-no-power.html
Υστερα απο μια βδομαδα ψαξιματος δυστηχως πρεπει να ομολογησω οτι δεν μπορεσα να βρω τιποτα..Αν καποιος παντως ξερει κατι παραπανω θα με χαροποιουσε αφανταστα..Ευχαριστω εκ το πρωταιρων....!!!!
τι προβληματα βγαζει το λαπτοπ φιλε μου? δεν αναβει? τι κανει?
Καλημερα και συγνωμη για την καθυστερηση...Ναι το laptop δεν αναβει καθολου δεν περναει καθολου ρευμα αν και το "jack power" που μετρησα περναει ρευμα αλλα λογω βραχυκλυμωτος της μητρικης καπου κοβει το ρευμα και δεν το αφηνει να λειτουργησει σωστα...Ηθελα να ρωτησω κατα πρωτον που ειναι η ασφαλεια και δευτερον αυτο που ηθελα να ρωτησω που ειναι το "συστημα protection"... ευχαριστω εκ των προταιρων...!!!
Και για τους δύο φίλους που έχουν πρόβλημα στα μηχανάκια τους, χωρίς μετρήσεις δεν θα κάνουν δουλειά οπότε πάρτε σχηματικό στα χέρια σας, πολύμετρο και ξεκινήστε το ψάξιμο για τα 12-19V, 5V, 3,3V και βλέπουμε για τις υπόλοιπες τάσεις.