ήθελαν αρκετό τρίψιμο οι επαφές ήταν μαυρες, 16ohm μέτρησα, ελπίζω να βρώ τα προστευτικά τώρα
Printable View
ήθελαν αρκετό τρίψιμο οι επαφές ήταν μαυρες, 16ohm μέτρησα, ελπίζω να βρώ τα προστευτικά τώρα
Ωραία, είδες που μέτρησες μια ωραία τιμή; Τώρα τι σόι προστατευτικά λες ότι είχε δεν καταλαβαίνω...
*Σχετικά με την μόνωση των ακροδεκτών, υπάρχουν και για υψηλές θερμοκρασίες, σαν αυτά
Συνημμένο Αρχείο 26813
Παλιά τα λέγαμε «αμίαντος», ο οποίος δεν είναι και τόσο καλός για την υγεία μας λένε τώρα. Άρα ψάξε για σιλικονούχα (υπάρχουν και καλώδια σιλικονούχα που τα βρίσκουμε πχ σε μηχανές του εσπρέσο).
στις άκρες μερικά καλώδια είχαν αυτο το αριστερό το λευκό και άλλα έχουν προστατευτικά με σιλικόνη στην άκρη,
αυτό το άσπρο εχει γίνει θρύψαλα στην άκρη και ένα μέρος του καλωδίου είναι εκτεθειμένο,
με κάποιο χτύπημα θα ακουμπήσει στο σασί
Αυτά είναι μακαρόνια αμιάντου.
τα έπιασα κί όλας :001_unsure: ευτυχώς που έχει απαγορευτεί ο αμίαντος
Ε, καλά, δεν θα πεθάνεις κιόλας...
πήγα σε πόσα μαγαζιά με ηλεκτρολογικό-ηλεκτρονικό υλικό και δεν βρήκα πουθενά,στο τέλος απο τα νεύρα μου θα παρω καινούρια.
Θέλω και κλιπ για τα καλώδια , αλλα αυτά που έχει είναι μπρούτζινος χρώματος μάλλον για την υψηλή θερμοκρασία, ξέρει κανείς κανένα μαγαζί αθήνα που μπορώ να βρώ?
θέλω και πλάκες αν γίνεται