ναι εκεινο το ολοκληρομενο το ειχα δει και δεν ειχα βρει δεν ηξερα κιιολας αν ειναι καμενο θα ξανα ψαξω
Printable View
Έχω τον ενθουσιασμό όπως θα έχεις καταλάβει αλλά το προσπαθώ όσο μπορώ Σάκη!
Αυτό για τα τρανζίστορ δεν το ήξερα ούτε το έχω ακούσει πουθενά, με πιάνεις αδιάβαστο....
Πρότεινα το P68 λόγο ότι είναι >300wRMS επειδή ο φίλος θέλει κάτι δυνατό (SPL) αλλά για αυτό έγραψα στο προηγούμενο πόστ οτι το προτείνω με "επιφύλαξη" αν το κατάλαβες επειδή μου τον πρότεινε ο ίδιος ο rod elliot και δεν το έχω κατασκευάσει.... :001_rolleyes:
Ενας τροπος οχι σωστος,ομως εξακριβωνει μερικες φορες στην διαγνωση στο που περιτρυγυριζεται η βλαβη,ειναι να βαλεις το χερι σου στα κυκλωματα (κολλησεις διαδρομων)προενισχυσης και να παρατηρησεις αν υπαρξει θορυβος στο μεγαφωνο (χωρις να ακουμπησεις με το αλλο χερι το σασι) γιατι θα παρουσιαστει αντισταση και θα μειωθει το ακουσμα.Φυσικα αν υπαρχει βραχυκυκλωμα σε καποια βαθμιδα δεν θα βγει τιποτα απο αυτο,ομως αν γινεται αποκοπη σε καποιο εξαρτημα θα οδειγηθεις ευκολα με αυτο τον τροπο.Μην γκρινιαξει κανεις σε αυτο που εγραψα...Ολοι το εχουμε εφαρμωσει εστω και σε ενα απλο βυσμα.
.... μπαρε .... εγω θα γκρινιαξω ..... αυτα δεν ειναι προσεγγιση επισκευης .... ειναι κομπογιαννιτικα πραγματα .... αν θελει κανεις να συνταξουμε μια διαδικασια επισκευης ευκολη ωστε να μπορουν ακομα και αρχαριοι να κανουν τα βηματα τους εγω ειμαι στη διαθεση σας ....
Απο εκει και μετα ...αν το μηχανημα ειναι εν λειτουργια και ξεθαρεψεις και ακουμπησεις κανα δαχτυλο σε κανα διαφορικο ενισχυτη ισα που θα το στειλεις το μηχανακι για βρουβες ...
Τα περισσοτερα απο αυτα που πρεπει να ξερεις ειναι ηδη γραμμενα στο φορουμ απο μενα αλλα δεν ξερω που εχουν χωσει το αρθρο με το καινουργιο look του φορουμ ....θα το δω και μαλιστα να το δει και ο moutoulos να το φερουμε εδω κοντα και ισως αν μας επιτρεψει να ο πλουτισουμε κιολας .... συν αυτο μπορει και αλλοι συναδελφοι να εχουν να το πλουτισουν με αλλα χρησιμα πραγματα που εγω δεν εχω σκεφτει και φυσικα ειναι καλοδεχουμενοι .
sakis
Μακαρι να γινεται διελευση γνωσεων οπως πρεπει στα κυκλωματα Σακη.(Τα ηλεκτρονικα οπως πολυ σωστα διευκρινιζεις αρκετες φορες...Ειναι ενα πραγμα,μια θεωρια,και θελουν μια πραξη).Ολα τα υπολοιπα,προσδιοριζουν κατι το παρεμφερη.