-
Eυχαριστω για την απαντηση Σακη..
Τον τροπο εκκινησης τον χρησιμοποιησα και μου χρειαστηκε μπορω να πω..
Για το ρευμα ηρεμιας δεν ηξερα οτι μπορει να εχει τετοια αποτελεσματα αν διακοπει το τριμμερ..Δεν μου λες αυτο μπορει να επιφερει βραχυκυκλωμα των εξοδου;
Γιατι αυτο εγινε:Καηκε το εξοδου και πηρε και το ολοκληρωμενο οδηγησης και τα τρανζιστορ στην τροφοδοσια και κατι διοδακια σε μια γεφυρα..
Για το vbe multiplier τι να κανω,μπορω να μετρησω τιποτα;
-
ειναι ακραιο αλλα οχι απιθανο
κατα κανονα το πιθανοτερο ειναι οτι κατι αλλο σου ειχε ξεφυγει και εκανες την ζημια
-
Μπα δεν εκανα καμμια ζημια,ετσι μου το φερανε(δεν ειναι δικο μου.. )
-
Μετα απο 3.5 μηνες ασχοληθηκα και αλλαξα τα καμενα..Ο ενισχυτης δουλευει αλλα δεν μπορω να ρυθμισω το ρευμα ηρεμιας..
Στην σελιδα 4 του manual λεει οτι πρεπει στο τεστ ποιντ να εχω 2mV αλλα εγω εχω 0.1 το οποιο δεν μεταβαλλεται.Ξεκολλησα και μετρησα το τριμερακι αλλα ειναι ενταξει.
Το αλλο καναλι ρυθμιζεται κανονικα.Και στα δυο καναλια εχω εξοδο αλλα φοβαμαι να το πλακωσω γιατι λογικα θα τα παρω στο χερι..
Στα εξοδου μετρησα τασεις αλλα φυσικα λογω του προβληματος δεν ειναι σωστες.Π.χ αντι για 0.6 στην βαση εχω 0.32..
Καμμια προταση;
-
Το μικρό τρανζιστοράκι ανάμεσα στα εξόδου το μέτρησες αν είναι οκ?
-
-
Tσέκαρε τον πυκνωτή C605 και τις αντιστάσεις R606,R607 .Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα,(σπάνιο αλλά έχει συμβεί), να έχει πρόβλημα το ίδιο το τρανζίστορ Q601 και να μην φαίνεται <<καθαρά>> με το πολύμετρο,(στην θέση για μέτρηση διόδων).Αν μπορείς, άλλαξέ το καλού κακού.