Φίλε p270
Δυστυχώς ο μόνος τρόπος είναι να τον συνδέσεις
πάνω στο όργανο ελέγχου Μ/Τ Γραμμής ή μια άλλη ίδια πλακέτα/TV.
Printable View
Φίλε p270
Δυστυχώς ο μόνος τρόπος είναι να τον συνδέσεις
πάνω στο όργανο ελέγχου Μ/Τ Γραμμής ή μια άλλη ίδια πλακέτα/TV.
Απο την HR το είδα Νίκο http://hr-shop.es/index.php?command=...+1666&x=9&y=10.
Μέτρησε τα υλικά που σου έχω κυκλώσει, μπορεί να είναι και λάθος παλμοί ή κάποιο εξάρτημα (πυκνωτής-δίοδος) στο H-out ή ακόμα και μ/σ.
Συνημμένο Αρχείο 23672
λοιπον πρωτα απο ενα μεγαλο ευχαριστω για την μεχρι τωρα βοηθεια
το bd137& but11 καμμενα τα εχω βγαλει και τα εχω μετρησει το bd137 εχει μαυρισει κιολας τους πυκνωτες εκει γυρω θα τους αλλαξω ετσι και αλλιως η αντισταση 3436 (4,7ω) ειναι οκ τα διοδακια ειναι οκ τα υπολοιπα θα τα ελενξο το αυπογευμα
ερωτηση μου εχεις κυκλωση ενα υλικο το 2404 δειχνει να ειναι πυκνωτης αλλα εχει μονο αστερισκο αν δεις και οχι καποια τιμη μηπως οσα εχουν αστερισκο δεν χρησιμοποιουνται σε αυτο το σασι;
πιθανον να το γραφει το service manual αλλα το εχω σρα γερμανικα μονο
Ο αστερίσκος είναι σημείωση, το ποιο πιθανόν στο manual θα έχεις διαφορετικές τιμές για διαφορετικό μέγεθος οθονών.
Επιπλέον μέτρα και την Β+(τροφοδοσία του τρανζίστορ υψυλής) αν είναι σωστή μην για κάποιο λόγο σου έχει ανέβει αρκετά.
οκ θα τα κοιταξω και αν χρειαστη θα ξανα γραψω
thanks για ολα
Δες και αυτό είναι ενδιαφέρον :
http://leoricksimon.blogspot.com/200...ck-driver.html
Το γεγονός ότι πολλά πόδια δείχνουν 0Ω δεν είναι ένδειξη βλάβης καθώς πολλά τυλίγματα σε αυτούς τους μ/ς (των οποίων τα άκρα καταλήγουν στα κάτω πόδια του εξαρτήματος) έχουν λίγες σπείρες από σχετικά χοντρό σύρμα.
σωστο αυτο αλλα απο την βεντουζα προς τα ποδια δεν περνω καμια ωμικη μετρηση ειναι σαν να υπαρχει διακοπη ετσι πρεπει να ειναι η τα εχει παιξει παντως σε ενα προγραμματακι με βλαβες philips που ειχε ανεβασει καποιος εδω μεσα ειδα οτι το συμπτωμα που εχει η τηλεοραση αντιστοιχη στο μ/τ και σιγουρα στο but111apx που ειναι ετσι και αλλιως καμμενος
αυριο παω για ανταλακτικα και γενικα απο οσο εψαξα στο internet ο μ/τ δεν εχει και πολλα οποτε για καλο λεω να τον αλλαξω
thanks για την ενημερωση filman
Η υψηλή τάση που βγαίνει από τον μ/σ υψηλής είναι συνεχές μεταβαλλόμενη και η εξομάλυνση γίνεται από την χωρητικότητα της τελευταίας ανόδου της crt,
φυσικά λοιπόν δεν πρέπει να πάρεις κάποια ωμική τιμή, αν δεις στο σχέδιο του μ/σ που σου ανέβασα θα δεις τρία διοδάκια (και το - να βάλεις στην βεντούζα η τάση του πολυμέτρου δεν φτάνει για να ξεπεράσει την Vfwd των διόδων).