μαλλοναπο λαθος εγραψες βαση συλλεκτη γιατι βλεπω πως ειναι αναμεσα στην βαση και εκπομπο η αντισταση αλλα πρεπει να ειναι τοσο μικρη η μετρηση ;
Printable View
μαλλοναπο λαθος εγραψες βαση συλλεκτη γιατι βλεπω πως ειναι αναμεσα στην βαση και εκπομπο η αντισταση αλλα πρεπει να ειναι τοσο μικρη η μετρηση ;
Συναδελφε τα τρανζιστορ ειναι ενταξει κατα 90%. Και αυτο στο λεω γιατι την εχω πατησει ετσι . Νομιζα οτι ηταν καμενο, οταν ειχα βαλει το πολυμετρο στην κλιμακα μετρησης διοδων. Στην πραγματικοτητα ειχε 40 ωμ και ηταν απολυτως φυσιολογικο.
το μονο που κανει ειναι να ακουγεται ο ρελες και μετα εχει απλα τα 4 φλας στο error code λεει οτι εχει προβληαμ στο vertical απλα το ψαχνω λιγο παραπανω , ισως και να πρεπει απλα να το αλλαξω και να παιξει
πως βλεπω αν βγαζει υψηλη εστω και για λιγο;
sorry που σας ζαλιζω και σας ευχαριστω και τους δυο για την βοηθεια
Την ακούς ή απλά μετράς μια τάση του μ/σ υψυλής.
Υ.γ.
Μέτρησες φυσικά αν έχεις τροφοδοσία στην υψηλή.
οχι ακομα δεν εχω κανει τιποτα απο αυτα πριν απο καμια ωρα την ξεκινησα ειναι και ολοκληρω μπαουλου η ρημαδα απλα δεν θελω να την πεταξω θα τα κοιταξω ολα αυτα απο αυριο τωρα μαλλον θα δω μπαλιτσα οταν εχω νεα θα γραψω ξανα αν χρειαστη η αν παιξει
καλο βραδυ και σε ευχαριστω
Εάν είναι καμένο το τρανζίστορ της υψηλής τότε θες αλλαγή Μετa/στη και ολοκληρωμένου smd το κόστος λίγο ακριβό αυτές βγάζαμε τέτοιο πρόβλημα η Sony τα αλλάζει όλα αυτά μαζί με κάτι αλλά που αλλάζονται προαιρετικά κόστος μαζί με την εργασία 180 ε
και ναι μ/τ υψηλης ειναι μυριζει κιολας αλλαξα ετσι επειδη ειχα το ολοκληρωμενο του vertical αλλα παλι εχω 4 φλας το θεμα ειναι οτι η HR στο site τις δεν τον εχει πλεον διαθεσιμο οποτε ισως να μην υπαρχει και εδω θα ρωτησω αυριο
φιλε αλεξ αν θες μπορεις να μου πεις ποιο smd ειναι
πες μου αν κανω λαθος αυτο που εχω σημειωση μεσα κοκινο περιγραμα ειναι το τρανζιστορ υψηλης ( q6851)Συνημμένο Αρχείο 24714
σου ανεβαζω και μια εικονα για το τι εκανε η tv πριν τα παιξει
Συνημμένο Αρχείο 24715
σε ευχαριστω για την βοηθεια
Ρε φίλε τη μ/σ κάθετος και μυρίσματα λες για να βρεις την βλάβη πρέπει να χρησιμοποιήσεις πρώτα το πολύμετρο,
την +Β την έχεις.
Υ.γ.
Το Q6851 δεν έχει σχέση με το πρόβλημά σου είναι focus μέσω software (dynamic focus).
σπυρο δεν χρειαζεται να βαρας απαντω σε αυτα που εχει γραψει ο αλεξ και ναι υπαρχει εντονη μυρωδια καμμενου απο τον μ/τ απο εκει και περα σε πειραζει το εγραψα δεν μπορω να κανω κατι σε ευχαριστω για την μεχρι τωρα βοηθεια σου