δες εδώ....
http://www.hlektronika.gr/forum/show...l=1#post462275
Printable View
LΕπανέρχομαι λοιπόν. Περίμενα ότι θα ξανάπιανε πάγο αλλά είχα κ μια μικρή ελπίδα στο μυαλό μου μήπως κ το γλίτωνα...
Αυτή τη φορά τράβηξα κ μερικές φωτογραφίες για να δείτε κ σεις καλύτερα.
Συνημμένο Αρχείο 25001
Στην πρώτη φωτό είναι το θερμίστορ(?) στο οποίο μέτρησα αντίσταση (στους μηδέν βαθμούς) κ μου έδειχνε 0.8Ω. Δηλαδή όσο μου δείχνει το πολύμετρο κ αν απλά ακουμπήσω τους ακροδέκτες μεταξύ τους... Υποψιάζομαι αυτό λοιπόν
Αυτό γράφει πάνω METALFLEX TV-433C απ την μία πλευρά, και από την άλλη 10/250~Tf72C
Συνημμένο Αρχείο 25002
Στη δεύτερη φωτό το βλέπετε κ συνδεδεμένο.
Συνημμένο Αρχείο 25003
Στην τρίτη φωτό φαίνεται ολόκληρος ο χώρος. Αριστερά από το κόκκινο μπαίνει αυτό το θερμίστορ(?) που λέγαμε. Δεξιά από το μπλε μπαίνει ο ανεμιστήρας. Λοιπόν μέτρησα κ το κόκκινο κ το πράσινο κ είναι 250 κ 750 Ωμ αντίστοιχα. Το μπλε δεν ξέρω τι είναι. Μήπως ξέρετε εσείς? Επίσης αυτό που φαίνεται σαν δεξαμενούλα γιατί υπάρχει? Τρέχει φρέον εκεί μέσα? Μήπως θέλει γέμισμα?
ποσταρε το σχηματικο διαγραμμα του ψυγειου.
Έχω ψάξει παντού στο ιντερνετ να το βρω αλλά δεν υπάρχει. Το ψυγείο είναι ένα Bosch intelligent frostfree 40.
Το μπλε δεν ξέρω τι είναι. μαλλον ειναι ο θερμοστατης για να βλεπει αν εχει παγο η οχι οποτε και να κοβει τις αντιστασεις λογικα στη πλατη του ψυγειου εχει και εναν χρονοδιακοπτη με μαυρο κουμπι τον οποιο μπορεις να τον περιστρεψεις αυτος καθοριζει με τον κυκλο του ποτε θα κανει αποψυξη το ψυγειο.
ο θερμοστατης αντιλαμβάνεται την υπαρξη παγου και δινει ρευμα με τι συρατου στις αντιστασεις αυτος κολλαει απο τιν εμπιρια μου εχω pitsos με τα ιδια συμτωματα
Επίσης αυτό που φαίνεται σαν δεξαμενούλα γιατί υπάρχει? Τρέχει φρέον εκεί μέσα? Μήπως θέλει γέμισμα?
αυτο ειναι φιλτρο αν δεν εχει φρεον δεν θα πιανει παγο οποτε δεν θελει και γεμισμα
Τελικά αυτό το μαύρο τι είναι? Δεν μου φαίνεται καθόλου λογικό να μην μου δείχνει καθόλου αντίσταση.. Νομίζω ότι αυτό είναι το πρόβλημα.
Γενικά οποιοδήποτε κ αν είναι το πρόβλημα, που είναι η αντιπροσωπία για ανταλλακτικά?
Συγνωμη δεν εχει επανω του το ψυγειο σχηματικο???????Αυτο δεν παιζει!!!!!!!..Κοιτα πισω στην πλατη,εαν δεν ειναι εκει κοιτα κατω αριστερα μεσα σε ενα μαυρο κουτι και κοιτα και στην οροφη του....Η αντιπροσωπίαειναι προς τον αγιο στεφανο
http://www.kourlaba.gr/eshop/product...oducts_id=5816
αυτό πρέπει να είναι
Ευχαριστώ Στέφανε! Όντως αυτό πρέπει να είναι. Αυτό πρέπει να είχε αντίσταση μπόλικα κΩ κανονικά. Επομένως θα το αλλάξω κ ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα.
Οχι ειναι μια επαφή που με την αλλαγή θερμοκρασίας είναι on η off αυτή κολλάει και μπορεί να δουλεύει ακομα και ανάποδα έγινε σε εμένα αυτό