-
καλημέρα καλό μήνα
βρήκα κάποια τεχνική πληροφορία :http://obsoletetellyemuseum.blogspot...mander_05.html
αυτή είναι κομμάτι παλιό
κ.Κώστα αμυδρή εικόνα έγχρωμη(ψιλό πράσινη) με λευκές οριζόντιες γραμμές (θα ποστάρω και φωτογραφία) λές να φταίει το ptc ?
-
1 Συνημμένο(α)
καλησπέρα και καλή εβδομάδα
πρέπει να έχω γρμμές επιστροφής , σας επισυνάπτω φωτογραφίαΣυνημμένο Αρχείο 23455Συνημμένο Αρχείο 23455
-
Ψάξε λίγο τα καλώδια σύνδεσης μεταξύ τις πλακέτας επάνω στον καθοδικό σωλήνα που συνδέεται με την πλακέτα της τηλεόρασης ( 9 καλώδια),
κάποιο καλώδιο πρέπει να έχει διακοπή.
Η κάποια κόλληση στις φυσες δεν πατάει.
-
εκτος απο τα καλωδια στη βαση της ελεγξε λιγο τα ποτενσιομετρα πανω στον υψηλης -πιθανον να μην μεταβαλει την ταση G2.ελεγξε επισης και το πλακετακι της οθονης.απλη βλαβη εχεις ειναι γραμμες επιστροφης
-
καλημέρα , θα το ελέγξω ευχαριστώ και θα σας ενημερώσω
είναι ξεχωριστά το focus και το ug2 στο μετασχηματιστη υψηλής .
αν έχει χαλάσει το ποτενσιόμετρο στην υψηλή στο συγκεκριμένο μοντέλο Συνημμένο Αρχείο 23470αλλάζει ;
-
3 Συνημμένο(α)
καλημέρα τσέκαρα το πλακετακι στην οθονη , τσέκαρα τα καλώδια αλλά δεν άλλαξε κάτι
σαν να μην λειτουργεί το ποτενσιόμετρο στην κεντρική πλακέτα ug2 .Συνημμένο Αρχείο 23488Συνημμένο Αρχείο 23489Συνημμένο Αρχείο 23490
τσέκαρα ότι λίγο ζεσταίνεται το tda 3506 στην πλακέτα
-
φιλε μου μαλον θελεις υψηλης .μην τη δουλευεις θα χαλασεις την οθονη
-
Παναγιώτη δεν νομίζω ότι είναι μετασχηματιστής,αν είδες την φωτογραφία είναι το σασί με το κασκέιντ
-
καλημέρα , τι λέτε να φτάιει , για να αλλάξω μετασχηματιστή υψηλής ξέρετε αντιστοιχία(φθηνό) να κάνω δοκιμή ;
-
Κοίτα και αν υπάρχουν τα 200V στην οθόνη.