μην τα βαζεις με τους τεχνικους ανθρωποι ειναι και κανουν λαθη οπως ολοι μας,τωρα τι σου παρουσιαζει για γραψε μετα απο αυτο που εκανες?
Printable View
Ίσως να έχεις δίκιο, αλλά δεν έχω δει τεχνικό να δέχεται το λάθος και να μη σε χρεώνει για τις λάθος διαγνώσεις. Είναι μεγάλο το θέμα και θέλει πολύ συζήτηση.
Αυτό που έκανα είναι καλή απόψυξη και να βάλω το μηχανικό θερμοστάτη στη χαμηλότερη θερμοκρασία και το παρακολούθησα. Μετά από 10 ημέρες περίπου έκανε τα ίδια, δηλαδή γέμισε πάγο η κατάψυξη, τόσο που κόλησε ο ανεμιστήρας.
Αν κατάλαβα καλά δεν κάνει απόψυξη το ψυγείο και έτσι πιάνει πάγο παντού. Έβγαλα φωτογραφίες από την πλάτη του ψυγείου, που έχει το πλαστικό κουτί και φαίνεται ένα άσπρο εξάρτημα σαν ρελέ.
Συνημμένο Αρχείο 23165 που γράφει πάνω Sankyo Japan.
Αυτό πρέπει να αντικαταστήσω;
εγω τον βλεπω μια χαρα τον μηχανικο χρονοδιακοπτη εχει πουθενα επανω του λιωσει κανα πλαστικο?δηλαδη να εχει πιασει φωτια?
εχει ενα μαυρο διακοπτη παρε ενα κατσαβιδι και γυρνα το αργα,καθε φορα που θα το γυρνας θα κανει και απο ενα κλικ,η θα δινει στο μοτερ η στις αντιστασεις.
Τωρα οταν τον γυρισεις και καπου σταματησει το μοτερ περνουν οι αντιστασεις μπροστα για το ξεπαγωμα τα ασπρα καλλωδια πανω στην κλεμα ειναι οι αντιστασεις εαν βγαλεις ενα με προσοχη με την πενσα για ναμην σε κτυπησει το ρευμα και το ακουμπας πανω στο κως και το αφηνεις και το ξανακουμπας θα κανει σπιθες τοτε ειναι οκ οι αντιστασεις θελει ψαξιμο για μενα γιατι καποιοα εχει χαλασει,επισης βλεπω εκει στα καλλωδια οτι ειναι αρπαγμενα κανω λαθος?
Δημήτρη παρομοιο προβλημα ειχα και εγω με πιτσος δεν αρκει μονο ο χρονοδιακοπτης μεσα στο κοντεσερ(σερπετινα) εχει και αντιστασεις εμενα εχει 4 τυπου ταινιας και διακοπτες-θερμοστατες που ακουμπανε πανω στο κοντεσερ. Σε εμενα ειχαν καει οι 2 αντιστασεις και οι αλλες 2 αντιστασεις μαζι με τους διακοπτες-θερμοστατες ειχαν απομακρινθει απο το κοντεσερ λογο του παγου οποτε δεν ειχαν επαφη με αυτο. επειδη ρωτησα ποσο στοιχιζει η αντικατασταση στις 2 αντιστασεις 40-50 ευρω σαν ανταλλακτικα δεν ασχοληθηκα οποτε 1 φορα το χρονο πριν το καλοκαιρι κανω μια καλη αποψυξη 36 ωρες περιπου με ανοιχτη πορτα και ενα ανεμιστηρα να φυσάει προς τα μεσα παει καμια 5ετια τωρα.
Ελπίζω ο Δημήτρης να έχει φτιάξει το ψυγείο του.
Για επιπλέον σχόλια διαβάστε και το συναφές θέμα: "Απόψυξη αυτόματη πως;"
G