Καλά,έψαξε κανείς να βρεί το manual?Μιλάμε γιά 156Mb pdf αρχείο.Παναγιώτη!!!!!!!!!!!Αρχισε το διάβασμα και περαστικά σου:biggrin:
Printable View
Καλά,έψαξε κανείς να βρεί το manual?Μιλάμε γιά 156Mb pdf αρχείο.Παναγιώτη!!!!!!!!!!!Αρχισε το διάβασμα και περαστικά σου:biggrin:
ποιος ο λόγος να πάρεις αναλικό παλμογράφο?
ο ψηφιακός δεν είναι πιο οικονομικό λογικά ?
- Σακη το διαβασμα το εχω αρχισει εδω και 45 χρονια και δεν εχω σταματησει ακομα ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ
- meandjerrygr
- το ερωτημα μα σου ειναι πολυ δυσκολο να απαντηθει Εγω ανεφερα 5 λογους που τον επελεξα για ερασιτεχνικη χρηση
- Τωρα για καινουριο εαν αγοραζα σιγουρα θα ηταν ψηφιακος
- Αν και παλιος δεν μπορω να αγνοησω την ταχνολογια και την εξελιξη Στην δουλεια μου ειχαμε οτι φανταστεις εγω προτειμουσα αναλογικο γιατι ηταν καλλυτερη η αποικιονειση
- Τωρα για το θεμα του παλμογραφου ηθελα μα πω οτι ειναι το πιο απαραιτητο οργανο ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ομως σαν οργανο δεν σου προσφερει ακριβεια που αυτη θα την βρεις σε εξειδικευμενα οργανα
- Μην δηλ ψαχνεις να διορθωσεις το 1% παραμαρφωση με πολμογραφο και να σκορπισεις ενα σωρο λεφτα για επιλογη αναλογικου η ψηφιακου δεν νομιζω οτι αξιζει να δοσεις πολλα περισσοτερα για κατι προχωρημενο . Και κατι αλλο η απομνημευση του ψηφιακου ειναι πλεονεκτημα σοβαρο
Καλορίζικος,Παναγιώτη.Τελικά τον έστησες.Μπράβο.Καλές μετρήσεις στις λάμπες σου και στους ενισχυτές σου.