Ευχαριστώ για τη βοήθεια αύριο θα το ανοίξω το σίδερο.Το κακό είναι οτι δεν θα έχω πρόβλημα μόνο με την κυρά(το σίδερο ειναι δώρο γόμου απο την ΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑ)
Printable View
Ευχαριστώ για τη βοήθεια αύριο θα το ανοίξω το σίδερο.Το κακό είναι οτι δεν θα έχω πρόβλημα μόνο με την κυρά(το σίδερο ειναι δώρο γόμου απο την ΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑ)
να σου θεσω ενα ερωτημα νικο? εισαι τεχνικος ηλεκτρικων μικροσυσκευων? στο θετω ετσι γιατι εχω 16 χρονια σαν τεχνικος μικροσυσκευων οποτε μετα απο χιλιαδες πρεσοσυστηματα που εχω φτιαξει για να επιμενω οτι πρωτα πρεπει να κοιταξει τον πιεσοστατη κατι ξερω
ο πιεσοστατης ρυθμιζει το ποτε ο λεβητας θα εχει την σωστη ποσοτητα σε ατμο , παραπανω ποσοτητα ατμου μεσα στον λεβητα σημαινει (για να μην κανει με την λαικη εννοια μπαμ και δεν μεινει πολυελαιος ) οτι θα λειτουργησουν τα ασφαλιστικα . απο ποιο ασφαλιστικο θα βρει την ποιο γρηγορη εκτονωση ? απο την ταπα ασφαλως. μην επιμενεις σε κατι το ποιο ειναι λαθος. δεν τα εχω βγαλει απο το μυαλο μου , οι εταιρειες που φτιαχνουν τετοια πρεσοσυστηματα το λενε. ενα πολυ μικρο ποσοστο 10% οπως αναγραφω πιο πριν στο forum να φταει η ταπα η το λαστιχακι της ταπας
σου απαντησα πριν και απο οτι βλεπω μαλλον δεν ελαβες την απαντηση. καποιο προβλημα θα υπαρχει στο site. ο πιεσοστατης ρυθμιζει την ποσοτητα του ατμου στο λεβητα, αν η ποσοτητα υπερβει το κανονικο σημαινει οτι ο πιεσοστατης εχει προβλημα και δεν κοβει την λειτουργεια του λεβητα με αποτελεσμα ο ατμος να βρει πιο γρηγορη εξοδο για εκτονωσει το ασφαλιστικο που λεγεται ταπα. η ταπα δεν παιζει τον ρολο μονο οταν γεμιζουμε το λεβητα με νερο τον ασφαλιζουμε βιδωνοντας την για να μην χυθει το νερο εξω αλλα ειναι και ενα απο τα ασφαλιστικα κομματια ενος πρεσοσυστηματος
Οκ δεν επιμενω, μάλλον κανω λαθος εγω, εχω καμποσα χρονια να επισκευασω τετοιο σιδερο , και μάλλον κατι μου διαφευγει.:001_rolleyes: