-
Ναι, είναι πανεύκολο. Αρκεί να βρεί ακριβώς τον κωδικό του(γιατί στα περισσότερα κινέζικα, σβήνουν τα στοιχεία τους για να μην φαίνονται οι λαμογιες...).
Απ ότι ξέρω, τα tda έχου προστασία στην έξοδο, δηλαδή αν κανεί κόβει τελείως τα ηχεία για να μην καούν. Αν ακούγεται έστω και λίγο τότε ίσως είναι κάτι άλλο...
Άνοιξε το και εδώ είμαιστε!
-
1 Συνημμένο(α)
Λοιπον εδω πρεπει να ειμαστε...Επειδη περασε η ωρα αυριο με το καλο να δουμε το datasheet και αν φερνει σημα μεχρι εκει...
Συνημμένο Αρχείο 18665
-
Ωραίος!
Κοιτάς αυτό, και αν φέρνει σήμα στα pins 11-13 / 12-13 / 14-13 / 15-13 τοτε το ξεκολάς με προσοχή και πας και αγοράζεις ένα καινούριο tda7560 που κατεβαίνει στα 2Ω και βγάζει και 2W παραπάνω στα 4Ω. Στα 2Ω θα βγάλει 17W παραπάνω!
-
Ειδα το 11-13 και το 15-13 και μου βγαζουν 6VDC... Καθως και τα RCA για τον τελικο ενισχυτη δινουν μονο βομβο σε εναν ενισχυτη που τα συνδεσα.
-
Μάλιστα.. Πάει για πέταμα όπως καταλαβαίνεις γιατι δεν υπάρχει σχέδιο και ουτε θα βρεθεί λογικα μάλλον. Θα σου έλεγα να κρατήσεις το tda αλλα με 6dc τοσο καιρό, μάλλον θα τα χει φτυσει και αυτό..
Δοκίμασε να επικοινωνήσεις με τον πωλητή μπας και σου δώσει κανα σχέδιο, γιατί για εγγύηση δεν το κόβω..
-
και σου ξαναλεω... αν θελεις το στελνεις για να το δω οποτε εχω χρονο... (εννοειτε δεν θα κανω και 2μηνες...) και δεν θελω λεφτα... απλα να δουμε αν γινεται..
-
Ευχαριστω παιδια ολους σας για τον χρονο και τις προσπαθειες...
-
Παναγιωτη... σβισε κανα μνμ απο τα pm σου... δεν μπορω να σου στειλω κατι που θελω...
-
πιθανον να μην εχει καει τσεκαρισε το πιν στην φιμωση πρεπει να εχει πυκνωτη χαλασμενο.
-
Παιδια τη συμβουλή σας για παρόμοιο θεμα ,έχω ενα κινεζικο (witson w2-723) σε golf 5,δουλευε άψογα για 1+ χρόνο ,διαπίστωσα "σκρατσ - σκρουτσ" στα μπροστινά ηχεια(μαμά) .Τελικα έκαψε το ενα ηχειο ,βγαζοντας τη συκευή διαπίστωσα υψηλη θερμοκρασια στο πισω μερος (ψυκτρα) ,όταν κρυωνει παιζει για κανα 5λεπτο ,μετα ζεσταινεται και αρχιζει τα "σκρατσ - σκρουτσ ". Το έλυσα όλο και μεσα εχει το tda7388 ,αυτο φταιει το αλλάζω (?) , μπροστα επίσης εχει καποιες αντιστασεις -πυκνωτες να φταιει τιποτε και απο αυτα ( ? ) φωτο παραθετω παρακατω ,μην το συναρμολογησω πάλι ,βαλε -βγαλε θα φαω τα πλαστικα ..