Πάντως γενικά μιλώντας !
οι καφετιέρες του Γαλλικού (και οχι espresso) είναι πάμφθηνες πλέον !
αναρωτιέμαι αξίζει να χάσεις και χρόνο και 30€ πχ για να την επισκευάσεις ?
Printable View
Πάντως γενικά μιλώντας !
οι καφετιέρες του Γαλλικού (και οχι espresso) είναι πάμφθηνες πλέον !
αναρωτιέμαι αξίζει να χάσεις και χρόνο και 30€ πχ για να την επισκευάσεις ?
Σε αυτο που λες δεν εχεις δικιο κ το εχω πολυσκευτη κι εγω,να παω να παρω μια καινουργια.Αλλα η συγκεκριμενη κοστιζει τωρα 70Ε,το δοχειο ειναι θερμος κ ανεβαζει το κοστος.Αν,λεω αν βρω τον ρελε κ ειναι σε λογικο κοστος θα τον φτιαξω,ειδαλως δε το συζητάω παω για καινουργια
Απο κει που παιρνω τα ανταλλακτικα εγω τοσο την εχει,τωρα αν την εχει καποιος 5ευρω λιγοτερα δεν ξερω.
Καταρχάς γειά σας και Χρόνια Πολλά!
Έχω και εγώ πρόβλημα με αυτή την καφετιέρα. Συγκεκριμένα δεν ανταποκρίνεται καθόλου αλλά ούτε κάνει κάποιο θόρυβο. Ανοίγοντάς την πρόσεξα πως στην πλακέτα πάνω 2 αντιστάσεις ειναι καμένες. Σκεφτόμουν πως αν τις άλλαζα ίσως διορθωνόταν το πρόβλημα αλλα και πάλι ίσως κάποια άλλα μέρη όπως το ρελέ η το ολοκληρωμένο που έχει έχουν επίσης πρόβλημα.
Βρίσκοντας λοιπόν μια καινούρια πλακέτα φαίνεται πως είναι η καλύτερη λύση μιας και η καφετιέρα είναι ακόμα σχεδόν αχρησιμοποίητη και δεν είναι και πολύ φθηνή καινούρια. Μήπως ξέρετε που θα μπορούσα να ψάξω και να βρώ μία σε καλή τιμή? Ή σε κάποιο κατάστημα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης ή κάπου οnline?
Ευχαριστώ πολύ!
Άρης
Καλησπερα αν δεν εχεις πεταξει η δεν εχεις επισκευασει την καφετιερα βαγγελη υπαρχει η πλακετα και στοιχιζει 21 ευρω . θα την βρεις στο καταστημα ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΣΕΡΒΙΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΩΝ οδος 28ης Οκτωβριου 4 Ν. ΙΩΝΙΑ . εκει δουλευω ως τεχνικος και αν περιμενεις λιγο σου την φτιαχνω επιτοπου. αυτο ισχυει και για τον φιλο JASON 13 απο το πορτο ραφτη, το τηλ. του καταστηματος ειναι 210 2796031 ωρες καταστηματων .