-
1 Συνημμένο(α)
ok από ότι βλέπω calibration δεν μπορώ να κάνω λόγο ότι στις δυο κάτω γωνίες η οθόνη δεν ανταποκρίνεται σωστά.
Καταλήγουμε στην αλλαγή touch screen
Μπορώ να το κάνω μόνος μου? Από ότι βλέπω και από ότι καταλαβαίνω η οθόνη βγαίνει από την πάνω πλευρά τραβώντας με ένα εργαλείο σαν αυτό το πράσινο της παρακάτω εικόνας
Συνημμένο Αρχείο 15469
υπάρχει κάποιο manual η video να με βοηθήσει στην αφαίρεση της touch screen??
Φυσικά και το καλύτερο θα είναι να με ενημερώσετε αν υπάρχει κάποιο μαγαζί στην Θεσσαλονίκη να το πάω εκεί.
Εγγύηση δεν παίζει γιατί όπως είπα σε παραπάνω post ¨ξεχάστηκε¨ στην Κρήτη το τηλέφωνο αγοράστηκε χέρι με χέρι από συμφοιτητή της κόρης.
Σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας
-
Να το αλλάξεις μπορείς άλλα θέλει προσοχή και υπομονή τα manual υπάρχουν
αμα εχεις χρόνο μπες στο youtube και ψάξε σε video σχετικό θέμα σίγουρα υπάρχουν δεκάδες video
σε κατάστημα και Θεσσαλονίκη χμμμ.. δύσκολα μονο on line κάτι ηπαρχει
-
εχω ενα για ιδιο προβλημα στο καταστημα μου θα σου στειλω πμ 'η εικονες σχετικες.....αναμονη..
-
Γιαννη προσεξε οταν βγαλεις το touch, το καλωδιακι που συνδεεται στην πλακετα.Νομιζω οτι θελέι ολο ξεβιδωμα γιατι το κλιπακι που κουμπωνει το touch πρεπει να ειναι πισω απο την οθονη.Αν ξεκολησεις απλα το touch θα κρεμεται απο το flex και μπορει να χαλασεις το κλιπ με καμια κινηση.Βρες πρωτα ενα manual.
-
5 Συνημμένο(α)
Συνημμένο Αρχείο 15470Συνημμένο Αρχείο 15471Συνημμένο Αρχείο 15472Συνημμένο Αρχείο 15473Συνημμένο Αρχείο 15474
ενα σταυροκατσαβιβο μικρο και μια πενα θα χρειαστεις.προσοχη στη οθονη σπαει ευκολα.ξεβιδωνεις τις 6 βιδες χωριζει το πισω πλαισιο βγαζεις την κεραια το φλεχ δεξια και την βιδα πανω πανωκαι τα πλαινα πληκτρα με το φλεξακι.ανοιγεις το κονεκτορα του touch με την πενα το βγαζεις βγαζεις και μεταλικο πισω κομματι για να μπει πιο ευκολα μετα το φλεξ του touch.....με την σειρα 3-5-2-1-4 οι εικονες..αν θες καλητερη ποιοτητα πες...
-
Παιδιά σας υπέρ ευχαριστώ όλους σας
Θα το επιχειρήσω… με τα βιντεάκια που είδα στο youtube με τις οδηγίες και τις εικόνες σας νομίζω ότι θα τα καταφέρω όχι τίποτε άλλο αλλά για να πουλήσω και λίγο μούρη στην κόρη :001_rolleyes:
Από Δευτέρα θα παραγγείλω από pds.com.gr η από ebay
-
κόστος επισκευής = 50€
κόστος touch = 40€
πούλημα μούρης στην κόρη και καμάρωμα = ανεκτίμητο !!!!
καλή επιτυχία ! :)