-
φιλε εκ φυσεως οι σονυ εχουν καθυστερηση στο να ανοιξουν ειδικα αν ειναι κ κρυες,μπορει κ 10 sec,κ οταν αλλαζεις καναλια 2 δευτερα στανταρ.οπως επισης εχουν κ μια σταθμη σηματος κατω απτην οποια αντι να σου δειχνουν χιονι μαυριζουν την εικονα.βεβαια,σπανια ισως να μπορεις να διακρινεις εικονα,αλλα αυτη να μαυριζει μετα απο 2-3 sec.παντως δεν νομιζω οτι ειναι βλαβη.μιλαω εκ πειρας.
-
Συμβαινει αυτο που λες xifis,εχω ομως δυο καναλια αναλογικα στα οποια δεν εχω ουτε εικονα ουτε ηχο.Αυτα τα προβληματα δεν υπηρχαν ομως στο παρελθον.Υπαρχει κατι που μπορω να κανω?
-
κοιτα αν στο κανει σε 2 μονο καναλια ενω ολα τα υπολοιπα δουλευουν κομπλε,δοκιμασε να τα πιασεις απο αλλη κεραια εκπομπης.η παιξε με την μικρορυθμιση συχνοτητας που εχει απτο μενου,(FINE) το λεει σε παλιοτερες.
παντως κ μενα τις προαλλες εντελως ξαφνικα σε ενα καναλι το τζι-τιβι ενω ειχε εικονα κ ηχο κανονικα,μου μαυριζε την εικονα κ εκοβε τον ηχο.εκανα μπρος πισω το καναλι,ξαναδειχνε,κ μετα παλι το ιδιο.ισως ηταν προβλημα του σταθμου γιατι παρα την κεντρικη κεραια,η σταθμη του συγκεκριμενου καναλιου ειναι ασταθης πολλες φορες κ αλλοτε παιζει καλα αλλοτε σαν εξασθενημενα,κ γενικα εχει πολλα απροβλεπτα στο προγραμα του.