μια χαρα ειναι ....ακριβως οπως τα ειπα ....στο πρωτευων τροφοδοτικο στο δευετρευον ..... ριχτα πανω και εφυγες .....
αυτα που σου ειπα εγω ειναι κατι καλυτερο απο αυτο που ειχες ....αυτο που προτεινε ο χρηστος ειναι το καλυτερο ολων ....
Printable View
μια χαρα ειναι ....ακριβως οπως τα ειπα ....στο πρωτευων τροφοδοτικο στο δευετρευον ..... ριχτα πανω και εφυγες .....
αυτα που σου ειπα εγω ειναι κατι καλυτερο απο αυτο που ειχες ....αυτο που προτεινε ο χρηστος ειναι το καλυτερο ολων ....
Βλέπω ότι έχει δουλέψει αρκετά η οθόνη σου.
Πάντως ότι και να κάνεις άλλαξετους ολους τους πράσινους πυκνωτες στο δευτερεύον, όλοι θα έχουν "πάρει" λίγο πολύ.
λετε να αλλαξω κ τους μπλε κ τους πρασινους να εχω το κεφαλι μου ησυχο? ε??? :biggrin:
Κυριοι πηγα κ ψωνισα τους πυκνωτες αλλα δε βρηκα αυτους που επρεπε και μου δωσανε αλλους παραπλησιους.....
Ετσι θελω να σας πω τι ειχε πανω η πλακετα μου και τι μου εδωσαν για να μου πειτε αν κανουν και να προχωρησω στην επεμβαση!:wiink:
Λοιπον εχουμε κ λεμε
Της πλακετας - Αυτοι που μου εδωσαν
3 Tεμάχια 680μF 16V 105C - 1000μF 25V 85C
1 -||- 2.2μF 50V 105C - 2.2μF 63V 105C
1 -||- 470μF 25V 105C - 470μF 25V 85C
1 -||- 220μF 25V 105C - 220μF 25V 85C
λοιπον τι να κανω ?
το οτι σου εχουν δωσει πυκννωτες στους 85 δεν ειναι καλο .....
οταν βλεπεις οτι ειχει απο τη μανατης 105 και παλι την εκαναν φαντασου ποσο συντομα θα την κανουν οι αλλοι που δεν αντεχουν να δουλεπουν σε τοσο χαμηλη θερμοκρασια ....
αυτα
Δημήτρη αν μπορείς στέλνεις μαι φωτογραφία από τους πυκνωτές που πήρες;
Ασχημα τα νεα!:saad:
Αυτοι ειναι οι πυκνωτες που αγορασα Χρηστο.
http://www.postimage.org/image.php?v=PqjMm40
για πειτε ρε παιδια δε γινεται τιποτα?
εκτος οτι ειναι καμμια σχεση με αυτα που διαβασες παραπανω ειναι και τελειως μαπα απο μαρκα ....
σε καποια κατασκευουλα θα τους βαλεις αυτους χαμενοι δεν πανε εξαλου δεν νομιζω να πληρωσες παραπανω απο 2 ευρω για αυτους ...
παμε καινουργιους !!!! οπως τα λεει παραπανω ....1000 mf /25v/ 105 κλπ κλπ
τοτε παιδια ξερετε καποιο Ελληνικο ον λαιν μαγαζι να τους παραγγειλω γιατι Χαλκιδα δε μπορω να βρω?
δεν εχουμε κ πολλα μαγαζια με ηλεκτρονικα.......Χαλκιδαρα!!! φορ εβερ!:biggrin:
2 ειναι ολα κι ολα!:angry:
φιλε μονο στην aswo αμοιριδης θεσαλονικη θα βρεις 105 κελσιου.
εγω απο εκει ξερω και αγοραζω πυκνωτες.