-
ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ
.....να εχει αυτα τα τρανσιστορ επανω κατ αρχην το 2SA1302 το ζευγαρι του ειναι το 2SC3281 να υποθεσω οτι εχεις κανει καποιο τυπογραφικο λαθος.....πραγματι τα τρανσιστορ που σου προτειναν στο αλλο φορουμ ειναι τα σωστα και τα νουμερα ειναι ανιστοιχα εκτοσ απο το προθεμα που αλλαζει ......
θεωρητικα ειναι τα ιδια ....βασισμενοι φυσικα οτι ο ενισχυτης απο την μανα του φορουσε τα 1302+3281 σε καποιες περιπτωσεις εχει παρατηρηθει οτι τα MJW παρουσιαζουν αλλου ειδους συμπεριφορα διοτι δημιουργουν καποιες χωρητικοτητες στη βαση και ειναι αρκετα δυσκολο να προσαρμοσουν ....μου εχιε τυχει σε sansui που πηγα να κανω ακριβως την ιδια αλλαγη ......
η αληθεια ειναι οτι εγω εχω αυθεντικα τετοια αλλα χιλια συγγνωμη απο αυτα δεν πουλαω ουτε δινω ( τα θελω ολα για μενα ) μια αλλη καλη επιλογη αν μπορεις να βρεις αυθεντικα ειναι τα 2SA1943 +2SC 5200 και αυτα παιζουν στο ιδιο επιπεδο ....
επιμενω παντως οτι το θεωρω δυσκολο να ειναι αυτα της μανας του μαλλον καποιος το εχει ξαναπειραξει .....
το προβλημα ειναι οτι αν ξεφυγεις πολυ απο τα τρανσιστορ της μανας του ...ειναι αρκετα ευκολο σε συνδυασμο με κανα αλλο λαθακι που μπορει να εχεις κανε να εχεις ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ και αν δεν πας προσεκτικα ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΜ .....
θα το ψαξω αυριο και θα τα ξαναπουμε ( προσεξε πολυ τι τρανσιτορ θα αγορασεις ...ο τοπος ειναι γεματος μαιμουδες)
-
αυτο το κολπακι με τη λαμπα που περιγραφεται πως δουλευει;
-
ΠΑΥΛΑΚΙ.....
Βρηκα και το ποστ σου στο ξενο φορουμ ...μαλλον δεν προχωρας καλα ..... οι αντιστασεις που σου ειπαν εκει ειναι το λιγοτερο που θα πρπει να σε απασχολει ....το βασικοτερο ειναι οτι μαλλον οι αλλαγες που εχεις κανει δεν ειναι συμμετρικες και αυτα μαλλον οδηγει τον ακαι σε ταλαντωση .... με λιγα λογια εχει "ξεζυγισει " το μηχανακι σου .....
φοβαμαι οτι με ενα πολυμετρο στα χερια μονο δεν θα ειναι ευκολο .... θα χρειαστει και αλλα
αυτα .... καλα κουραγια και οτι χρειαστεις γραψε μου ..... mjw 1302 +3281 εχω αν θες μπορω να σου δωσω ειναι και ματσαρισμενα καθως και μαμισια μοτορολα οχι ον ....