Εκεί που σου έχω το βέλος πρέπει να μετρήσεις 400 με 450VDC, αύριο κοίτα το κύκλωμα διοδάκη,αντίσταση,πυκνωτές.
Και μετά ρύθμιση G2 όπως είπαμε.
Printable View
Εκεί που σου έχω το βέλος πρέπει να μετρήσεις 400 με 450VDC, αύριο κοίτα το κύκλωμα διοδάκη,αντίσταση,πυκνωτές.
Και μετά ρύθμιση G2 όπως είπαμε.
ενταξει!!!
ΛΟιπον συμβαινει κατι παραξενο! η πλακετα επανω δεν εχει ουτε το rv5376(g2) ουτε to r5386 oyte th diodo! einai eno se ekeino το κομματι σα να μην ειχαν τοποθετηθει απο το εργοστασιο! εγω telika μετραγα kai γυριζα τo rv5375! 2 φωτογραφιες απο την πλακετα!!!Συνημμένο Αρχείο 22881Συνημμένο Αρχείο 22882
metrhsa το G2=69 ΒΟΛΤ!
Παναγιώτη αυτό είναι το stat, ρύθμισε όπως είπαμε το G2 αλλά από τον μ/σ υψυλής.
οκ! loipon logika prepei na htan to κατω βιδακι που γραφει σκριν! το γυρισα μεχρι που ειδα κατι αρρεες γραμμες,αν το γυριζα λιγο παραπανω γινοταν ροζ με τις γραμμες αυτεσ και το ξαναπηγα πισω μεχρι που εσβησαν! το g2 to metrhsa meta 82 βολτ!!!
λοιπον μετρησα σκετο το κοκκινο καλωδιο του G2 εκτος πλακετας και μου δειχνει τα ιδια βολτ! 82!!! δεν ανεβαζει!!! μηπως ολα ξεκινανε απο την χαμηλη ταση του μεγαλου πυκνωτη? 282 απο 300+?
αλλαξα το q6805 απλα απο περιεργια επειδη μου κανε εντυπωση που η ψυκτρα του ηταν παγωμενη (τωρα ζεσταινεται)!δεν ξερω αν ηταν αυτο η αν επαιξε ρολο η ρυθμιση του G2 αλλα τα χρωματα ειναι φυσιολογικα! και το μπλε στο μενου και στην εικονα!!! τα βολτ στο g2 και στο μεγαλο πυκνωτη παραμενουν χαμηλα! 82 και 282 αντιστοιχα!
Είσαι σίγουρος που στο G2 μετράς 82VDC, το q6805 είναι east-west correction δεν έχει σχέση με τα χρώματα.
ναι ρε συ Σπυρο 82!κατσε ανεβαζω φωτογραφια απο με την εικονα να δεις!!! μα και μενα μου κανε εντυπωση που εφτιαξε με την αλλαγη! ισως απο g2 na εστρωσε!!!