24C02AΒ1 αλλά την έχω αλλάξει...
Printable View
Η γνώμη μου είναι πως θα πρέπει να ξεκινήσεις με μια σειρά
πρώτα με το τροφοδοτικό και για να δεις αν είναι εντάξει αυτό πρέπει να μάθεις πόσα watt βγάζει (από κάποιο αναλυτικό manual πχ.),
αν δυσκολευτείς να βρεις την ισχύ του υπολόγισε στο περίπου το 90-95% της κατανάλωσης που αναγράφει στο καπάκι της.
(εγώ πάντως όπως σου είπα νομίζω πως θα πρέπει να σου βγάζει ~30W άνετα, τα 9V λογικά θα έχουν αρκετά μικρή ισχύ).
Μετά αν σιγουρευτείς με το τροφοδοτικό τότε κοιτάζεις αναδράσεις οριζοντίου πχ.
Συνημμένο Αρχείο 34772
Μετά για κάποια τυχόν διαρροή (παλμών) στο τμήμα ισχύος του οριζόντιου, μετά παλμούς οδήγησεις και πάει λέγοντας ....
Μάλλον το πιν 7 πρέπει να το χρησιμοποιεί σαν ABL (θα άλλαζε φωτεινότητα όχι το πλάτος/μήκος της αν είχε πρόβλημα),
οι ανάδραση του οριζοντίου πρέπει να γίνεται στην εικόνα που έβαλα παραπάνω.
Η διάρκεια του παλμού έχει σχέση με τη λειτουργία ΜΥΤ/Τρ-ορ, ίσως δεν είναι το καταλληλότερο σημείο για τη μέτρηση.
Βλέπω όμως μια σύνδεση πιν2 με π7 του ΜΥΤ και δεν ξέρω αν υπάρχει!!
Όπως λες και εσύ έπρεπε να είχε επίδραση στη φωτεινότητα (αντίθεση για την ακρίβεια), αλλά δεν το βλέπω
ρίξε ψυκτικό στο TDA 8305 και δές συνεχίζει να το κάνει;
Άμεσα τουλάχιστον δεν υπάρχει πρόβλημα.
Έριξα ψυκτικό στο TDA8305 αλλά πάλι τα ίδια... Δοκίμασα και το παλιό ολοκληρομένο που είχε αλλά δεν δούλευε καν. Αυξομειώνεται και η ένταση όμως μαζί με το μέγεθος της εικόνας
Εδώ είναι ένα video που ανέβασα. http://www.youtube.com/watch?v=nZFA4...ature=youtu.be . Αν μπορείτε δώστε μου καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει. Αυξομειώνονται όλα όταν έχει η εικόνα υψηλή φωτεινότητα