Δεν ξέρω ρε φιλαράκι. Με βάση το διαγνωστικό πρόγραμμα προσπαθώ να σε βοηθήσω.
Printable View
Δεν ξέρω ρε φιλαράκι. Με βάση το διαγνωστικό πρόγραμμα προσπαθώ να σε βοηθήσω.
Ναι ρε συ Κωστα το ξερω!!! Εχεις ασχοληθει σαν να ηταν δικια σου!!! οπως και ο Σπυρος και ο Αποστολης!!!
Σπυρο αν μπορεις δωσε μου μια βοηθεια μονο για το τι ειναι το G2 kai πως θα το ρυθμισω!!! παντως χθες καποιες στιγμες καθως κουνουσα καλωδια και εβγαζα φισες μου εμφανιστηκε το μπλε!!! οτι γινεται προσπαθω να το πω!
Η τηλεόραση με μαύρο ράστερ και στρίβεις το ποτενσιόμετρο μέχρι να δεις γραμμές επιστροφής,
και όταν εμφανιστούν το κάνεις ένα κλικ πίσω.
Συνημμένο Αρχείο 22858
τώρα το είδα μήπως το καλώδιο που ανεβάζει το μπλέ δεν κάνει σωστή επαφή.
Να περάσει και τις κολλήσεις της πλακέτας οθόνης.
Αφού θες κοντρίτσες θα τις έχεις...
Εγώ γράφω στο post #70Παράθεση:
Ελπίζω να μην επιμένεις ακόμα ότι ο πυκνωτής αποτελεί βραχυκύκλωμα, Ακόμα και στη συγκεκριμένη περίπτωση(ανοιχτή επαφή) έπρεπε να μετράει μερικά βόλτ, και με κλειστή 220, που επιβεβαιώθηκε στα #118 κ 121
και εσύ λεςΠαράθεση:
και επειδή ο πυκνωτής στο AC είναι βραχυκύκλωμα
. Τι να πω ; Να γίνω κακός ; Δεν θέλω …θα μου κάνει παρατήρηση ο ΣπύροςΠαράθεση:
Ελπίζω να μην επιμένεις ακόμα ότι ο πυκνωτής αποτελεί βραχυκύκλωμα
Άργησες μεγάλε. Στο post 72 είχα αναφέρει την αναγκαιότητα ελέγχου τους. Από τα πρώτα πράγματα που έπρεπε να γίνουνε….Παράθεση:
αλλά παραβλέπεις(!!) την επιβεβαίωσή μου στο #93 που ανακαλύπτει δυο ανοιχτές αντιστάσεις μέχρι τη γέφυρα
Παράθεση:
Τον διαιρέτη τάσης που αποτελείται από τις αντιστάσεις R6606 1,2 10 W, R6607, R6608 – 0,47 10 W, R6601 1,2 10 W εκτός κυκλώματος
Είπαμε πάμε πίσω ολοταχώς « Αρχαιοελληνική Τεχνολογία»Παράθεση:
ΌΣον αφορά τη μεθοδολογία, αν τα δεδομένα που έχεις σε οδηγούνε προς τα πίσω και συ πας μπροστά, για μένα είναι λάθος, για σενα διαφορετική τεχνική "λάθος νοοτροπία"
Καλύτερα να μην σχολιάσωΠαράθεση:
Εγώ εξέφρασα την αντίθεσή μου στα γραφόμενα σου, δεν έδωσα προσωπικό τόνο ούτε σε χαρακτήρισα, εκτός και δε θέλεις αντίλογο.
Εσύ προσπαθείς μια αντιπαράθεση σε τεχνικό θέμα να τη μετατρέψεις σε προσωπική
περασα κολλησεις και την πλακετα της οθονης στις περισσοτερες επαφες αλλα τα χρωματα στο μενου παραμενουν πρασινωπα!!! η οθονη δεν κανει κουρμπα ειναι οκ(μεχρι στιγμης)! να πειραξω το g2? ειναι το μαυρο ρυθμιστικο στο πλαι της πλακετας ε? να ψεκασωολες τισ πλακετες με σπρει επαφων χωρις λαδι μηπως και? παντως εικονα στα καναλια εχω καλη! θα τραβιξω και μια φωτο αυριο να δειτε!
Πείραξε το δεν υπάρχει πρόβλημα (μαθαίνεις κιόλας), σπρέι μην ρίξεις πουθενά (μου σηκώνονται οι τρίχες όταν το ακούω).
Και γράψε τη τάσης μετράς στην φίσα αυτήν
Συνημμένο Αρχείο 22859