-
Μου ξαναχάλασε πάλι. Προσπάθησα να συγκρίνω τα παλμογραφήματα στη βάση και στο συλλέκτη του 7523 και μάλλον κάτι ακούμπησα καταλάθος και τώρα δεν λειτουργεί. Η λάμπα ανάβει κανονικά, τα 96V τα έχω, οι ταλαντώσεις φτάνουν στο μετασχηματιστή στιγμιαία, αλλά δεν κάνει τίποτα. MYT να φανταστώ...
-
ΤΑ τρ/ορ κοίτα οδήγησης και τελικό(ΕΒ), ποιό έχει?
-
Σήριαλ το έχεις κάνει τελικά,
πραγματικά κάποιες φορές ενώ οι ερωτήσεις σου είναι απλές οι απαντήσεις σου παρόλα αυτά είναι τεκμηριωμένες τεχνικά (μετρήσεις πχ.),
που αυτό με κάνει και αμφιβάλω αν πραγματικά θέλεις βοήθεια ή απλά περνάς την ώρα σου στο pc σκεπτόμενος.
Σχετικά με την ερώτηση σου κοίτα μην έκοψες τα 12V (αυτή είναι μια από της αναδράσεις του οριζοντίου).
-
Λες να κυνηγάμε εικονικές βλάβες? αλλά και τι έγινε!
Σωστή η παρατήρηση για τα 12ν.
ΥΓ ο Φίλιππος τι έγινε?
-
Περνώ την ώρα μου στο pc σκεφτόμενος χαχαχαχα. Λοιπόν το τρανζίστορ οριζ. το άλλαξα και είναι το BUT11. Τα τρανζίστορ οδήγησης είναι μια χαρά. Τα 12V υπάρχουν, αλλά δε βγαίνουν τα 160V
-
Ξεκίνησε, χαχαχαχαχα δεν έκανε επαφή η γραμμή που ενώνει το MYT με το τρανζίστορ... Με την αυξομείωση της εικόνας και της έντασης τι κάνουμε? Καμιά άλλη ιδέα?
-
-
Ναι μόλις πάτησα τις κολλήσεις ξεκίνησε... Με την αυξομείωση της εικόνας τι κάνω, γιατί μου τραβάει τόσο ρεύμα το κύκλωμα οδήγησης? Τα έλεγξα τα υλικά στο κύκλωμα του εκπομπού αλλά δε φαίνεται κάποια διαρροή...
-
εικονικής βλάβης συνέχεια
Ελέγχεις 3550,2550 τι τάση έχουν στο κοινό τους σημείο
-
Τα 3550,2550 σε ποια βαθμίδα είναι? Δε πιστεύω να είναι εικονικά? χαχαχα πλάκα κάνω... Λοιπόν εκεί έχουμε 12.5V αλλά μεταβάλλονται με το ύψος της εικόνας.