Τυχερός είναι αυτό μάλλον βρίσκεται εύκολα,
πάντως εγώ νόμιζα πως αυτό το είχες δοκιμάσει από την αρχή ρε eebabs, η ποιο συχνή διαρροή μετά από σμπάρο είναι εκεί που υπάρχει μεγάλη τάση
(υψηλή λχ.)
Printable View
Τυχερός είναι αυτό μάλλον βρίσκεται εύκολα,
πάντως εγώ νόμιζα πως αυτό το είχες δοκιμάσει από την αρχή ρε eebabs, η ποιο συχνή διαρροή μετά από σμπάρο είναι εκεί που υπάρχει μεγάλη τάση
(υψηλή λχ.)
Η τηλεόραση επισκευάστηκε, Αποστόλη, Σπύρο, Νίκο ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου. Χωρίς εσάς δεν θα είχα κάνει τίποτα!
Το μόνο που παρατηρώ είναι να μεταβάλλεται κατά διαστήματα το ύψος της εικόνας και να αυξομειώνεται η ένταση
Μήπως αυτό γίνεται από αλλαγή μαύρου σε άσπρο φόντο ?
Μπράβο ναι! και γενικά όταν μεταβάλλεται η φωτεινότητα της εικόνας
Η ο μ/σ υψηλής που έβαλες δεν κάνει ή το τροφοδοτικό δεν δουλεύει σωστά.
Το έχω υποψιαστεί με το μετασχηματιστή αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω. Eχω βάλει τον ΗR7527 ενώ είχε τον 37622
Γιατί δεν δοκιμάζεις τον δικό της, μπορεί να είναι ok.
Πάντως αυτόν δίνει η HR σαν αντίστοιχο http://www.hrdiemen.com/search/index?utf8=%E2%9C%93&orig=37622
Αμαν, αν είναι έτσι τη πάτησα... καλά θα βάλω το δικό της να δούμε...
Mήπως πρέπει να αλλάξεις C2606 k 2660, δοκίμασε να γεφυρώσεις L5660,(5532) δες ρ3530 ξαναρθμισε φόκους, σκριν, αντίθεση.
Τους πυκνωτές τους έχω αλλάξει. Το πηνίο δεν έχω δοκιμάσει να το γεφυρώσω... Τα focus - screen τα ρύθμισα και πάλι τα ίδια κάνει. Υπάρχουν βέβαια πυκνωτές που δεν έχω αλλάξει γύρω από το ΜΥΤ, το απόγευμα που θα ανοίξουν τα μαγαζιά θα πάω να πάρω...