Σπύρο, δε θέλω να σε κάνω να νιώσεις άσχημα, αλλά εχω να πω κάτι: Αν δε σου κλείσει το μαγαζί το κράτος, τη γλίτωσες....γιατί αυτοί παντού μόλις δουν επιχείρηση βαράνε, δυστυχώς.
Πάραυτα, καλορίζικο και μπράβο σου. ¨Εχεις κότσια.
Printable View
Σπύρο, δε θέλω να σε κάνω να νιώσεις άσχημα, αλλά εχω να πω κάτι: Αν δε σου κλείσει το μαγαζί το κράτος, τη γλίτωσες....γιατί αυτοί παντού μόλις δουν επιχείρηση βαράνε, δυστυχώς.
Πάραυτα, καλορίζικο και μπράβο σου. ¨Εχεις κότσια.
Σπυρο σου ευχομαι τα καλλυτερα
Δεν το πηρα χαμπαρι που ειχε φτασει η δουλεια
Ευχομαι να σου βγουν τα ονειρα σου, οι κοποι ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΑ και η τεχνη
Που κακως το ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΕΧΝΗ , γιατι ειναι μια επιστημη η δουλεια μας
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ που πρεπει να ενημερωνεσαι συναιχως .
Δεν ειναι τουβλα που εμαθες χτιζεις και τελειωσε
Γιώργο ευχαριστώ και για το μάτι σου επίσης!!!
Δημήτρη δεν με κάνεις να νιώσω άσχημα, το έχω σκεφτεί αρκετά αυτό που πάω να κάνω και τους ενδεχόμενους κινδύνους.
Παναγιώτη σε ευχαριστώ (τι να κάνεις κάπως έτσι το έχουν δει στην Ελλάδα).
Υ.γ.
Μάλλον γίνομαι λίγο γραφικός λέγοντας συνέχεια ευχαριστώ, αλλά αυτό νιώθω και το λέω.
Πάντως μου δίνεται δύναμη για την συνέχεια, λοιπόν σας ευχαριστώ ξανά όλους:001_rolleyes:!!!!
Εμμμ να πώ κι εγώ κάτι που πρόσεξα στο σαιτ
Construction = κατασκευή
Contraction = σπασμός
UNDER CONTRACTION = έχω σπασμούς (!!!)
Καλες δουλειες, και καλο κουραγιο σπυρο...!!!
Ευχαριστώ παιδιά, το άλλαξα για να μην μου κακοχαρακτηρίζεται την έμπνευση μου:biggrin:.
Δεν πειράζει
Τελικά ψιλότελείωσα τα υπόλοιπα σιγά σιγά όποτε βρίσκω χρόνο,
και οι φωτογραφίες που σας είπα
Τα πρώτα μαστορέματα
Συνημμένο Αρχείο 27874Συνημμένο Αρχείο 27875Συνημμένο Αρχείο 27876Συνημμένο Αρχείο 27877Συνημμένο Αρχείο 27878Συνημμένο Αρχείο 27879
Και σχεδόν ολοκληρωμένο μπορείτε να το δείτε στο site http://digilabcfu.weebly.com στο tab εργαστήριο.
Μου λείπουν κάποια εργαλεία που δεν τα έχω ετοιμάσει ακόμη (είναι στα σκαριά) όπως dds γεννήτρια στα 5Mhz με pwm τετράγωνο τρίγωνο ημίτονο, τεχνητό φορτίο και κάποια άλλα (όπως είπα σιγά σιγά).
Παρατηρήσεις-Προτάσεις?
μπράβο σπύρο πολύ ωραίο το έκανες! στο site οι φωτογραφίες είναι πιο καινούριες!
καλές δουλειές ,αν και πιστεύω οτι θα τις έχεις, καλό παιδί είσαι ,γνώσεις έχεις , ωραίο σένιο μαγαζί έκανες.
ρίξτο τώρα στη διαφήμιση, φυλλάδια κτλ να το μάθει ο κόσμος!
pc φτιάχνεις?