Επίσης βρήκα και αυτό:
https://www.kotsovolos.gr/site/house...g-gsbs-13320fx
Καμιά άποψη?
Τι εθνικότητας να είναι άραγε?
Printable View
Επίσης βρήκα και αυτό:
https://www.kotsovolos.gr/site/house...g-gsbs-13320fx
Καμιά άποψη?
Τι εθνικότητας να είναι άραγε?
Google: grundig refrigerators made in
Το πρώτο αποτέλεσμα που φέρνει ξεκινάει ως εξής:
Grundig and ArΓ§elik. Grundig is a subsidiary of ArΓ§elik A.S. established in 1955, ArΓ§elik is one of the largest household appliance producers in Europe. It is also the leading home appliances brand in Turkey, offering extensive and innovative ranges of consumer electronics, freestanding and built-in appliances.
Φίλοι και γείτονες Τούρκοι :wiink:
Δεν είμαι 100% σίγουρος,ας πάει να το δει να μας πει.
Πάντως εταιρία ηλεκτρονικών και να το γύρισε σε οικιακές δεν μου ακούγεται καλό.
Γιατί δεν σου ακούγεται καλό ? η Panasonic τι ήταν ? Hitachi ? Philips?
H Grundig πτώχυνε το 2003 και αγοράσαν οι Τούρκοι (ΒΕΚΟ) το όνομα ... κάτι σαν τα κινητά NOKIA και τους νυν κινέζους ιδιοκτήτες ...
κάτι αντίστοιχο πρέπει να εχει γίνει και στη BLAUPUNKT
απο wikipedia
In autumn 2002, Grundig's banks did not extend the company's lines of credit, leaving the company with an April 2003 deadline to announce insolvency. Grundig AG declared bankruptcy in 2003. In 2004 Britain's Alba plc and the Turkish KoΓ§'s Beko jointly took over Grundig Home InterMedia System, Grundig's consumer electronics division. In 2007 Alba sold its half of the business to KoΓ§ for US$50.3 million,[10] although it retained the license to use the Grundig brand in the UK until 2010, and in Australasia until 2012.[11]
Δεν θυμάμαι να έβγαλαν η panasonic ή η phlips λευκές συσκευές
Ανεξάρτητα αυτού το γεγονότος εμένα με ενδιαφέρει να δω αν τα αρχικά εργοστάσια παράογυν.Και το λέω αυτό γιατί είχα πετύχει ρ/κ αυτοκινήτου grundig του 2004 ευρωπαϊκής προέλευσης στο ebay πριν λίγο καιρό.Απλά δεν ξέρω τι παίζεται
Το θεμα ειναι οτι εγω ειμαι στη Λαμία και εδώ ο kotsovolos (που φαινεται να το διακινεί) δεν έχει δείγμα για να το δώ.
Αλλωστε οπτικά φαίνεται μια χαρά. Απο αξιοπιστία δεν ξέρω τι γίνεται.
Στα χαρακτηριστικά του kotsovolos διαβασα οτι εχει δύο μοτερ!! Δεν μπορεσα να το διασταυρώσω αλλού εκτος απο τον χαρακτηρισμό DUO COOLING. Να είναι αλήθεια?
Επίσης σε ξένο ιστότοπο διαβασα οτι έχει 5 χρονια εργοστασιακή εγγύηση (και 10ετή στο μοτερ), ενω ο kotsovolos ζητάει 140 ευρώ επιπλέον για 5ετη εγγύηση.
Αυτό ακριβώς είναι η ακραία γελοιότητα των πωλητών .Παράθεση:
ο kotsovolos (που φαινεται να το διακινεί) δεν έχει δείγμα για να το δώ.
Όταν πρόκειται για αυτοκίνητο , όχι μόνο υπάρχει δείγμα , αλλά έχει και τεστ drive . Τον Κώτσο τον είχα / έχω πάντα για "ότι νάναι".
Έτσι και ανοίξανε κάποια θέματα από διάφορους π.χ. (το ψυγείο έλεγε στα χαρτιά για τόσα db θορύβου ) και στην πράξη καταναλωτές μας αναφέρουν ότι δεν μπορούν να κοιμηθούν.....:lool:
Ε καλά,να είναι δική μας αντιπροσωπεία και να είναι άψογη αυτό είναι λόττο και ανέκδοτο τύπου Τσακ Νόρις....